11 de des. 2014

THIS BOOK IS THE MILK (or REMILK) de Alberto Alonso & Damián Mollá

Avui un suggeriments didàctics. Per si l'any vinent, com cada any, volem millorar l'anglès ;D
Aquests no són llibres per aprendre anglès, són per millorar. Són més per augmentar el vostre vocabulari d'una manera fàcil i divertida.
Els autors, Alberto Alonso i Damián Mollá, tenen la teoria de que saps moltes paraules amb anglès, però no saps que les saps.
Són uns llibres molt visuals. A més de repassar paraules que ja fem anar, alguns cops sense saber el significat literal en anglès, com "overbooking" ("over" per sobre, "booking" (reservar) (excés de reserves), també ens ensenyen tècniques perquè ens sigui més fàcil recordar algunes paraules. Ens intercalen expressions exprés, o frases fetes. Ens obren els ulls de altres paraules que hem "inventat" fent les nostres pròpies barreges de l'anglès, com "footing" que en anglès seria "jogging", o "puenting" que seria "bungee jumping"... També hi trobarem bromes, "tonguetwister", Super-marketing, Double trouble, Personatges Famosos que ens ajudaran a recordar paraules... I fins i tot hi ha codis QR perquè enllaceu vídeos de trossos de pel·lícules o cançons a que fan referència les explicacions.
Us deixo unes imatges per que en feu un tastet. 




Podeu anar repassant la secció de SUGGERIMENTS que vaig fent aquests últims mesos de l'any.

1 comentari:

Lau Rhead ha dit...

Em crida molt la atenció aquest llibre, a veure si me'l compro i milloro el meu nivell d'anglès d'una vegada ;) Gràcies pel suggeriment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...