14 de nov. 2014

SUGGERIMENTS: AFTER

Durant aquests últims mesos de l'any aniré fent suggeriments per als que s'atreveixen a regalar llibres per les festes que ja estan a punt de caure'ns al damunt. Quina diferència hi ha entre aquests suggeriments i les altres ressenyes que faig? Doncs que aquests encara no els he llegit. Així que també me'ls podeu regalar a mi (^-^) Comencem!
Anna Todd només té vint-i-cinc anys. Escriure era el seu hobby i va penjar el que havia escrit, AFTER, a la plataforma Wattpad. Una plataforma digital on hi ha gent que penja el que escriu i altres que llegeixen el que hi ha penjat, comenten, suggereixen idees per a nous capítos... Doncs ella va aconseguir més de 1.000 MILIONS de lectures on-line, 11 milions de "M'agrada", 5 milions de comentaris... i creixent perquè els mateixos usuaris de Wattpad han creat una comunitat de fans en més de 15 idiomes.
Amb aquesta cara és devia quedar la noia quan ho va veure. I també Simon and Schuster, una de les principals editorials dels Estats Units, que va adquirir-ne els drets amb un contracte milionari i n'ha publicat la versió en paper, revisada, ampliada i enriquida.
A més, s'ha creat una aplicació per a mòbil, AFTER, on els lectors de la sèrie podran gaudir de contingut extra, música, vídeos, imatges i detalls addicionals dels protagonistes. 
Aviso que no serà només un llibre, crec que seran quatre. Però veient com ja ha enganxat a milions de lectors, això no suposarà cap problema. De moment Columna l'ha publicat en català i Planeta en castellà. 
També estan venuts els drets per a cinema i televisió i està confirmada la producció de la pel·lícula, cosa que ha revolucionat els mitjans als Estats Units i també les xarxes socials.

No us perdeu els pròxims suggeriments, n'hi haurà per a tots els gustos.

2 comentaris:

Lau Rhead ha dit...

Hola! M'agrada aquesta secció de suggeriments, sempre venen bé i més ara que les festes nadalenques es van acostant. Pel què fa a aquest llibre n'he sentit molt a parlar i també bones crítiques i tinc ganes de llegir-lo però el fet que el primer sigui tan gruixut (crec que té gairebé unes 600 pàgnes) fa que em tiri enrere. Tot i que sé que si m'hi poso i m'enganxa em será igual la llargada perquè me l'acabaré llegint igualment. Com tu dius, aquesta noia se li deu haver quedat la cara de la foto al veure el que ha "liat" a totes les xarces socials i l'èxit que estan tenint les seves històries.

Anònim ha dit...

esta bé això dels suggeriments, llàstima que aquest sigui per nenes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...