17 de nov. 2014

RUTA LLIBRERIES... PUNT DE LLIBRE

PUNT DE LLIBRE
C/ Bisbe messeguer 11
25003 Lleida
Telf: 973 278 011
Web: www.puntdellibre.com

Oberta des de 1985 pel Miquel. A més de tenir un gran assortit de llibres de tota mena, la llibreria es complementa amb llibres escolars. 
En Miquel, com altres llibreters ha viscut ja més d’una crisi. Ell recorda que al 1993 ja es van tancar moltes llibreries. El mapa de les llibreries va canviant i no tot és culpa de la crisi, també ens hem de preocupar per l’empobriment cultural. A més, actualment el llibre pateix les baixades il·legals igual com ho va patir i segueix fent-ho la música.
Les presentacions són habituals a la llibreria, cal apropar els autors als lectors. Cal trobar el feeling amb els lectors i això es fa de moltes maneres, amb l’atenció de tu a tu, amb les presentacions i també aposten fort per la seva web, que els permet ampliar les seves vendes a molts més llocs a més de la ciutat de Lleida.
Un detall interessant és que cada setmana fan ells mateixos un booktrailer de presentació d’un dels llibres que tenen a la venda.
Podeu visitar la seva web i també us deixo aquest vídeo per què hi feu una ullada.

He fet passar al davant una mica algunes llibreries de Lleida per proximitat, però ara ja aniré fent ruta per les demés províncies ;D

1 comentari:

Sergi ha dit...

Et semblarà bonic fer-nos dentetes d'aquesta manera, Lleida ens queda massa lluny a la majoria per anar a comprar llibres! Per fer-me passar el disgust aquesta tarda toca visita a les MEVES llibreries de capçalera. (Qualsevol excusa és bona).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...