10 de nov. 2014

LA MÚSICA DEL SILENCI de Patrick Rothfuss

En el pròleg, l'autor ens avisa que és un llibre estrany i segurament no ens agradarà. Però resulta que quan llegeixes el pròleg és perquè ja tens el llibre a casa... Massa tard per fer-se enrere.
Potser m'esperava massa, potser tenia massa ganes de llegir coses relacionades amb Crònica de l'Assassí de Reis, o més coses sobre l'Auri, un personatge que m'havia semblat tendre i misteriós. Ara ja no sé que em sembla.
Què m'esperava? Crec que m'havia fet il·lusions de trobar-hi el passat de l'Auri, el perquè estava com estava i vivia on vivia. Què he trobat? set dies d'una vida estranya, fosca, silenciosa... Només l'Auri i els seus objectes. L'Auri i les seves dèries.
D'un llibre que té menys de 150 pàgines i a més d'un autor que m'agrada, es podria esperar que me'l llegís amb quatre estones. Doncs, m'ha costat força. Al principi he tingut que rellegir algunes pàgines perquè no sabia què estava llegint, em despistava i m'avorria. 
Per a mi, l'Auri era un personatge que també podia haver donat per molt i potser aquest ha estat un llibre desaprofitat. Però, què sabre jo? pobra lectora ignorant! Faré com si no l'hagués llegit i quan torni a trobar-me amb els personatges em seguiré preguntant què li devia haver passat.

5 comentaris:

Sergi ha dit...

Comparteixo i subscric al 100% la teva ressenya. I així m'agrada, que els fotis canya quan s'ho mereixen. Entenc que aquestes paraules són fruit de la decepció, perquè no sols parlar tan malament dels llibres, però certament teníem unes exectatives altíssimes i jo també esperava trobar-me el mateix que tu. Les expectatives no són gratuïtes, ens les ha generat el mateix autor. Així que miraré de fer com tu i fer veure que no he llegit aquest llibre per no perdre la il·lusió pel tercer llibre de la història gran.

Anònim ha dit...

Per mi que en Patrick va fer una aposta amb els seus col•legues dient que seria capaç de vendre qualsevol porqueria que estigués mínimament relacionada amb la crònica de l’assassí de reis. I mira si ha guanyat.

jomateixa ha dit...

Ja devia ser això Pons. Doncs ha guanyat de ple.
XeXu, Suposo que si que ha estat decepcionant perquè fa molt que esperem la tercera part i ens hem agafat a aquest llibre amb molta il·lusió. Massa.

Lau Rhead ha dit...

Hola! És un autor que em cau bé però encara no he llegit res d'ell, la fantasia no és el meu gènere predilecte però sé que algun dia o altra acabaré caient ja que la curiositat podrà amb mi. Sap greu quan un autor que t'agrada crea llibres que et costen llegir...

Neguema ha dit...

Jo encara tinc pendent el segon, vaig llegir el primer i em va agradar tot i que no entenc el gran boom que va tenir. Només pensar en la llargada ja em tira enrere el segon...
Aquest pel que dieu només val la pena
Per la portada!XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...