22 de set. 2014

YA LA TENIM AQUÍ...

Ja vaig comentar el llibre, així que no ho tornaré a fer.
La pel·lícula està previst que s'estreni el Febrer del 2015. De moment han deixat anar el tràiler. Sembla una mica d'hora, però qui ho fa ja sap per què. En pocs dies és va convertir en un dels tràilers més vistos, com era d'esperar.
 
Però no només aquest vídeo, sinó els vídeos que generen els fans, com el d'aquesta noia, que es va gravar mirant per primer cop el tràiler... No vull ni imaginar-me com serà una sala de cinema plena de noies com aquesta!!
 
Aquesta pel·lícula podria ser la excepció al que és habitual en els casos de llibres portats a la pantalla. Aquesta pel·lícula podria ser millor que el llibre. L'anireu a veure? (jo, NO)

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Mentiria si digués que no tinc curiositat. La veuré però no al cine.

jomateixa ha dit...

Ben fet. Vistes les perspectives crec que pot ser una activitat d'alt risc anar al cinema a veure la peli.

Lau Rhead ha dit...

Hola! Quin riure amb el vídeo de la noia, m'encanta quan diu: Lucky bitch! O: si ni tan sols m'agrada Beyoncé, és meravellosa! No sé cuants cops l'haurà vist però si cada cop s'emociona així els veïns estaràn contents! Em sembla que sí la veuré però més que res per curiositat ja que em vaig llegir els tres llibres i m'agradarà veure com l'hauran adaptat. No coneixia el blog, et segueixo, petons!

jomateixa ha dit...

No aniré al cinema a veure-la, però segurament algun dia acabaré veient-la.

Sergi ha dit...

Doncs jo mentiria si digués que aquesta pel·lícula té la més mínima possibilitat que jo la vegi.

rits ha dit...

Al cine on vaig veure el trailer x primer cop, t'asseguro que no va haver-hi aquestes reaccions. I em vaig fer la mateixa pregunta!!!! pel trailer vaig pensar que igual,... qui sap, xò potser la peli serà millor que el llibre (maquinària hollywood per aquest llibre, fàcil que ho superi).

Segurament em passarà com a tu, l'acabaré veient, xò no al cine

jomateixa ha dit...

M'havia deixat de dir que la protagonista és la filla de la Melanie Griffith i en Don Johnson...

Roselles ha dit...

Quin riure la noia!! Boníssima!
Jo no la miraré, però "altu": també deia que no miraria les pelis de Crepuscle, i me les he empassades. L'excusa es que no feien res més a la tv, que és veritat, però confesso que no ho vaig passar malament. Si es dona la mateixa situació amb aquesta peli, segur que la miraré. Però no sé si l'aguantaré.
Per cert, si hagués estat el Matt Bomer com a mínim m'hagués mirat tot el trailer.

Drapaire de mots ha dit...

Uau !!! El més interessant per mi és l' expectativa de la noia. És impressionant el que pot donar de per si la història. Crec que puc esperar perfectament a que la passin per la tv. I si no ho fan... tampoc passarà res.
Penjar aquets video,quina bona idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...