17 de set. 2014

RUTA LLIBRERIES... LLIBRERIA CASELLES

Amb l'estiu i tot plegat m'he despistat una mica en la ruta per les llibreries. Però segur que el retorn del curs escolar ens ha fet fer ruta, i potser més del que voldríem.
LLIBRERIA CASELLES
C/ Major,
25007 Lleida
http://www.caselles.com

Oberta des de 1923, ja va per la tercera generació. Des que estan informatitzats han tingut més de 600.000 títols diferents.

Està molt ben situada, al mig de l’eix comercial, això fa que sempre hi hagi gent amunt i avall pels seus pisos. La llibreria té 5 plantes: Al soterrani hi ha l’oci (esports, musica, viatges...); a la planta baixa narrativa en general, llibres infantils...; el primer pis és més tècnic (informàtica, dret, agricultura...); al segon pis hi trobarem la papereria; i al tercer els llibres de text, idiomes... 
Actualment hi treballen unes 26 persones.
En Jordi em diu que encara que els ebooks estan guanyant terreny, som molts els amants del llibre en paper i que les dues maneres de llegir poden conviure. El que realment és preocupant, i hauríem de treballar-hi tots, són els nens i joves que hauran de ser els lectors del futur... Hi haurà un futur de lectors habituals?

A la llibreria s’esforcen per tenir sempre novetats, donar un bon assessorament personalitzat, tenir un servei d’encàrrecs competent i aconseguir uns clients contents que esdevinguin habituals.
També acostumen a fer presentacions de llibres on a més d’autors coneguts també aposten per autors novells de la zona.
Podeu visitar la seva web, que actualitzen constantment perquè sigui un aparador més, per arribar als seus clients.

1 comentari:

Sergi ha dit...

Pinta molt i molt bé. Una llibreria immensa però que funciona una mica com les petites. Tot un paradís, vaja. Genial que en tingueu una així a Lleida.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...