15 de set. 2014

PER QUÈ ENS HO FAN AIXÒ???

HO HAVEU VIST!!
El senyor George R.R. Martin té uns p... uns plans que encara no són publicar els llibres que falten. Aquest 28 d'Octubre es publicarà un llibre paral·lel "The World of Ice and Fire. The official History of Westeros and The world of A Game of Thrones".
Apa doncs, suposo que si altres van publicant llibres similars, perquè no ho hauria de fer ell. Per a escriure aquest llibre s'ha unit a Elio Garcia i Linda Antonsson, fundadors de Westeros.org, que tenen més estudiat aquest món que ell mateix. En aquest llibre ens explicaran les històries prèvies a les novel·les. Des de l'Edat dels Herois, la vinguda dels primers homes amb l'arribada d'Aegon el Conqueridor i l'establiment d'aquest al Tron de Ferro, fins a la rebel·lió d'en Robert.
El mes d'Abril del 2015 es preveu que s'estrenarà la cinquena temporada de la sèrie. A veure si això també vol dir que el següent llibre no tardarà.
((Anoto a l'agenda "fer un post sobre inconvenients de ser lector"))

5 comentaris:

Anònim ha dit...

A excepció que sigui una patata també l’hauré de llegir...

jomateixa ha dit...

Per fi! n'he endevinat algun.

McAbeu ha dit...

Doncs a mi el de "Filosofía de hielo y fuego" em va semblar una mica rotllo, així que no sé si m'hi llençaré gaire animat a aquesta "història oficial de Westeros".
No dic que no el llegeixi si em cau a les mans, però el que m'interessa i el que hauria de fer Mr. Martin és publicar d'una vegada la continuació de la història i després ja tindrà temps per preqüeles, seqüeles i altres mandangues. .

Sergi ha dit...

A mi no m'està desagradant el de la Filosofia, tot i que el llegeixo a estones, però ja en tinc prou d'històries paral·leles, vull el sisè llibre ja!

La història d'Auri sí que la llegiré... encara hi ha classes...

jomateixa ha dit...

Totalment d'acord amb vosaltres. Vull els llibres que falten!
Amb el cas d'auri és diferent. Cau segur, segur!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...