24 de set. 2014

LES PUTES RECEPTES DE LA IAIA de Jofre Martell

Aprèn a cuinar d'una puta vegada.
Aquest és el llibre que ha sorgit del bloc: Les putes receptes de la iaia. Un bloc de cuina força diferent dels que acostumem a visitar. Un bloc que va aconseguir 20.000 seguidors en només 3 mesos. (("Puta enveja de la iaia". NO! Aquestes coses no les dic jo. Jo no sóc tant mal parlada com la iaia, però... enveja si que fa))
Sí, ja ho sé, la iaia és molt, molt mal parlada, des dels títols de les receptes (Putos peus de porc a la catalana), fins a la última paraula de la recepta. El meu consell és que no les llegiu massa seguides, perquè agafareu un fart de tacos, però no dels que es mengen. Aneu llegint segons necessitats, perquè bromes a part, són receptes autèntiques, que podreu fer tots.
El bloc ha aconseguit un gran nombre de seguidors i segur que el llibre anirà pel mateix camí. Amb les receptes de la iaia, escrites pel seu net, Jofre Martell, i amanides amb els dibuixos d'en Pere Mejan, ha quedat un llibre molt ben acabat.
Visiteu el bloc, llegiu el llibre, i si voleu, escolteu aquesta entrevista del net de la iaia, que és força divertida i així coneixereu com va començar tot.

2 comentaris:

Elfreelang ha dit...

llibre i blog deuen fer molta patxoca ....hi aniré ! gràcies!

Lau Rhead ha dit...

Hola! Vaig conèixer el bloc a través de la meva germana i sí que és veritat que no el pots llegir molt seguit perquè de cada tres paraules dos són tacos per dir-ho així, però fa molt riure, això no es pot negar. Gràcies per la ressenya, petons!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...