4 d’ag. 2014

DONDE LOS ÁRBOLES CANTAN de Laura Gallego

Aquest és el llibre que va triar la meva filla petita (ESO) pels deures d'estiu. Bona tria.
Primer vull comentar la cura amb que estan fetes les tapes i l'interior. És un llibre que crida l'atenció i segons la meva filla, ja feia temps que li tenia l'ull posat. (potser perquè també li agrada molt dibuixar)
Ja havia comentat altres llibres d'aquesta autora, de fet, van ser els primers que vaig comentar aquest any. Com ja vaig insinuar llavors, crec que són com un entrenament, com una base, per més tard llegir llibres com els de les sagues "Crònica de l'assassí de Reis" o "Cançó de Gel i foc".  
Comença com un conte de fades. La cort, festes, prometatges, nomenaments de cavallers... Però la cosa de seguida s'enreda i la invasió dels bàrbars ho capgirarà tot. La protagonista haurà de ser valenta per afrontar els canvis que de sobte faran que perdi les seves possessions, el seu estatus, i la seguretat i facilitat amb que havia viscut fins ara. Haurà d'aprendre a defensar-se, a alimentar-se, i a no rendir-se mai.
Aventures que tindran lluita, amor, traïció, odi, mort, enganys, fantasia, llegendes... Un llibre on la natura també hi té un paper molt importat. La seva fragilitat i la seva fortalesa són protagonistes en la trama i seran un element fonamental alhora de trobar la solució a la invasió bàrbara.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

ja l'entrenes de ben jove perquè es converteixi en una freak lectora de fantasia? pobre noia, així el capità de l'equip de futbol americà no la portarà al ball de fi de curs...

jomateixa ha dit...

Té la sort de poder triar i és ella la que es decanta per aquests de llibres. Li agraden les aventures.
Com cada cop hi ha més frikis, potser tindrem sort i podrem esquivar els capitans de futbol americà ;D
La gran, en canvi, es més de romàntics i això ja és més perillós...

Sergi ha dit...

Bé, com que a mi no em cal entrenament per llegir aquests llibres (tot i que tot i així entreno, ja ho veuràs), em sembla que passaré. Ja va bé anar descartant de tant en tant.

jomateixa ha dit...

Els que ja heu llegit llibres més complicats, aquest el trobareu massa suau.
És per començar a introduir-se en aquesta categoria de llibres.

Mientrasleo ha dit...

La verdad que es de los pocos libros de Gallego que aún no he leído y eso que lo compré con la promoción que venía con una bolsa.
Besos, tienes un estupendo blog

Neguema ha dit...

Uff... jo amb Memòries d'Idhún ja vaig tenir suficient, no he tornat a llegir res d'aquesta autora, ja que l'últim llibre se'm va fer etern...
Però per gustos, colors, i per iniciar-se segur que està bé. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...