21 de jul. 2014

PATRICK ROTHFUSS PUBLICA...

No, encara no.
Ja sé que tots els que heu vingut cap aquí ho heu fet amb totes les il·lusions posades en que el llibre publicat fos la tercera part de la història d'en Kvothe, però es veu que l'escriptor encara l'ha de continuar revisant i revisant. No sé si és cosa dels escriptors barbuts o què, però els agrada torturar als lectors. (alguns ja sabeu perquè ho dic)
Aquesta nova novel·la "The Slow Regard of Silent Things" es preveu que surti el 28 d'Octubre en anglès i... alhora en català (Rosa dels Vents) i castellà (Plaza&Janés)!! (La traducció del títol no és massa literal, però...)
Aquest llibre és com un caramelet per entretenir la gana. També està relacionada amb "Crònica de l'Assassí de Reis". En aquest llibre tindrem com a protagonista l'Auri. Us en recordeu? Doncs, fem memòria. Viu al laberint de túnels i sales sota la universitat. Temps enrere va ser alumna, què ens explicarà? quins descobriments farem al seu costat en aquest nou llibre?
Ja ho sé, no us hi podreu resistir. Jo tampoc, som dèbils.

Pels que heu llegit també les primeres dues novel·les de la trilogia "The Century" d'en Ken Follett, la tercera part sortirà el 16 d'Agost. 

A veure si s'animen també els de "Cançó de Gel i Foc" i ens deixen continuar llegint la saga...

3 comentaris:

Sergi ha dit...

Encara no he llegit el segon de The Century i em fa molta mandra, ho reconec. Suposo que ja caurà tard o d'hora, però m'endarrerirà el tercer, és clar.

Pel que fa a Rothfuss, me'n vaig a fer cua a una bona llibreria a esperar a que surti. Digueu-li a la meva dona que l'estimo.

jomateixa ha dit...

:DD
jo també em posaré a la cua, no me'l perdré pas, però encara no!!

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

Ostres!!!! crec que ens veurem a la cua :) ( grrrrr que deixi de revisar la tercera part que segur que ja és un luxe de llibre!!!)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...