17 de jul. 2014

MÉS HARRY POTTER...?

Ja vaig parlar del possible nou llibre que publicaria J.K. Rowling i que no sé si finalment s'ha publicat. Ara ha escrit a la pàgina on els fans no han deixat de seguir llegint noticies d'en Harry (cal estar registrat), que continuarà la saga amb un protagonista d'uns 34 anys que haurà de lluitar amb la part més fosca de la màgia durant el campionat mundial de Quidditch. Si els rumors no fallen (jo no estic registrada a la web), en Harry Potter treballa al Ministeri de Màgia i els seus companys també han prosperat força. Tots casats i amb fills. No sabem si en aquesta nova entrega passaran el protagonisme a les noves generacions.
Jo em vaig llegir tots els llibres i amb les meves filles hem vist més d'un cop les pel·lícules. La veritat és que crec que són uns llibres que van creixent amb el personatge i no perden interés. I personalment em van agradar bastant més els llibres d'aquesta saga que els que ha publicat l'autora per a adults. Així que em sembla perfecte que segueixi fent el que li surt millor.

3 comentaris:

Sergi ha dit...

Fantàstic, com que la saga continua amb en Harry he d'entendre que no mor al llibre 7, oi? Quina desil·lusió. Me'n vaig llegir tres en anglès i he de reconèixer que estan bé, però m'ha fet mandra continuar. Suposo que algun dia posaré fil a l'agulla, però el quart ja impressiona molt en anglès, massa llarg i m'entrebanco massa, potser canviaré d'idioma, encara que és tan maca la col·lecció que tinc! Vaig veure que 'La vacant imprevista' era una mica fiasco, no m'estranya que torni a fer el que li ha donat èxit. I el que m'agrada és que el temps passa tant per nosaltres com per en Harry. Segur que la canalla prendrà cert protagonisme, almenys amb el temps, perquè uns mags adults ja no tenen tanta gràcia.

jomateixa ha dit...

ups, ara he fet spoiler?
No, ell no mor, però passa una mica com en la saga que ja sabem, que mor gent que no voldríem ;D
Encara que en el món de la màgia, qui sap?

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

Jo també he vist les pel·lícules varies vegades i vaig llegir els llibres amb els meus fills. En va enganxar, tant que després de llegir varies crítiques no he volgut llegir els llibres per adults que l'autora ha escrit. Una nova saga en semblaria de conya ( i tot i que la meva filla ja ha crescut, crec que també ella s'hi enganxaria)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...