21 de jul. 2014

DOS METRES QUADRATS DE SANG JOVE de Xavier Aliaga

Un assassinat fet per un professional. Però qui el va encarregar? El mort era un periodista d'un diari digital, idealista, que no volia vendre's, què volia retratar les coses tal com són, sense trampes, què volia destapar tanta corrupció com li sigui possible. 
Feliu Oyono (que crec que ja ha sigut protagonista d'algun altre llibre de l'autor, que m'he perdut), serà el detectiu encarregat del cas juntament amb l'agent Amàlia Vigarany. Els dos molt competents, però carregats amb alguns problemes que ens mantindran intrigats i que anirem descobrint paral·lelament al cas d'assassinat.
El llibre inclou diversos estils literaris. Alterna també les entrades que feia la víctima en un bloc, que van estar programades per publicar-se automàticament tres anys després de l'inici del diari digital, que ens servirà per anar esclarint moltes coses, encara que poc a poc.
Una novel·la negra on queden esquitxades fins a les altes instàncies. Exactament com passa en la realitat...

3 comentaris:

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

encara que la meva llista de novel·les negres pendents de llegir és llarga la tindré en compte. No he llegit res d'aquest autor.

Sergi ha dit...

Interessant, interessant. Començant pel títol, que em sembla curiós, l'argument també apunta maneres. Però m'interessa més el post que no s'ha publicat, el 28 d'octubre tenim una cita a les llibreries. La millor notícia en temps és que surti en català al mateix temps que en anglès. Auriiiiii!

Anònim ha dit...

Novel·la negre altre cop? et veig una mica mono-temàtica, eh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...