16 de juny 2014

JUGUEM?... QUI SÓC??

Recordeu el joc QUIN ESCRIPTOR ÉS? Doncs hi tornarem a jugar, però tot mirant les fotos se m'han barrejat amb algunes meves i m'ha semblat una bona idea que sigueu vosaltres qui les separeu.
Així que us diré que d'aquestes 12 fotos que són escriptors quan eren petits, n'hi ha algunes que son meves. En alguna hi sóc jo i en alguna altra hi surt el meu germà. Només cal que n'endevineu una que sigui de les meves per tenir opció de guanyar un llibre. 
Teniu temps fins aquest Dijous 19. Us dono dues oportunitats per encertar-ho. Podeu deixar comentaris però, NO deixeu la resposta als comentaris, envieu el número de la resposta que creieu a:
tumateix.llibres@gmail.com
Pista: tinc un avatar que s'assembla a mi al facebook i la foto del meu germà està al lateral d'aquest bloc. Potser us servirà d'alguna cosa... o no.
El premi: Dos llibres de Tucho Balado: "Tesis doctoral de un extraterrestre" i "La verbena de San Judas" de l'editorial ven y te lo cuento ediciones.

ENCERTANTS DE MOMENT:
Isabel R.; Garbí; Angels A.; Anna J.; McAbeu; Sa Lluna;


4 comentaris:

McAbeu ha dit...

Jo sé quin d'ells és en Quim Monzó però encara no he trobat que cap de les nenes s'assembli prou a la Betty Boop. Seguiré buscant. ;-)

sa lluna ha dit...

Uiiii que difícil!!
Per intentar-ho que no quedi, m'ho pensaré una miqueta més.☺

Aferradetes!

jomateixa ha dit...

Si no m'he equivocat n'hi ha dos de Quims :D
També n'hi ha més d'una de jomateixa i també del meu germà.

jomateixa ha dit...

Hi ha molt poques respostes i no és tant difícil.
Hi ha 3 fotos meves... i dues del meu germà...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...