5 de maig 2014

RUTA LLIBRERIES... QUADERNS

El mes passat va ser mes de llibres i llibreries, i després què? Doncs, com ja vaig dir, aquí anirem fent ruta per llibreries durant tot l'any...

Llibreria Quaderns
Plaça de la Constitució, 6
Les Borges Blanques (Lleida)
973 140 821
quaderns@telefonica.net

Començo la ruta de les llibreries per una que em queda ben a prop, ja que visc a la comarca de les Garrigues.
Aquesta llibreria és oberta des del Setembre de 1982 per Juli González, que encara està al peu del canó, ara juntament amb el seu fill Adrià.
En un poble és una mica difícil mantenir una llibreria, tot i que Les Borges Blanques és la capital de Les Garrigues i té més de 5.500 habitants. Per aquest motiu els seus propietaris intenten sempre tenir les últimes novetats, gran assortit de tot tipus de llibres i, com no, tenir també tot tipus de preus.  Malgrat la invasió del llibre electrònic i les baixades de llibres per Internet ells segueixen tenint esperances pel futur, ja que els llibres infantils i juvenils són dels més sol·licitats. Creuen que sempre hi haurà gent que prefereixi les sensacions que ens proporciona tenir un llibre a les mans.
Encara que en la llibreria no s’hi fan presentacions de llibres, sí que subministren els llibres en les presentacions i esdeveniments que es fan en Les Borges Blanques i rodalies.
Complementen també la llibreria amb la secció de papereria i els llibres escolars, que subministren a  les escoles i Instituts de Les Borges Blanques i també a altes pobles de Les Garrigues. La premsa és una altra cosa que no falta a la llibreria i això fa que estiguin oberts tots els dies de la setmana. De fet ens diu l'Adrià que Quaderns només tanca 3 dies a l’any.
Doncs, mira tu, ja saps que si ets addicte als llibres, pots estar tranquil. En pots anar a comprar un fins i tot el diumenge ;D

2 comentaris:

Sergi ha dit...

El que s'ha de fer per poder mantenir el negoci somiat. Però està bé, amb les diferents maneres de subsistència també es dediquen a l'ofici de llibreters i segur que els compensa. M'agradarà aquesta sèrie. Dubto que la trepitgi mai, però si algun cop tinc una urgència en diumenge...

Olga Xirinacs ha dit...

Ja té força mèrit mantenir una llibreria en aquests temps. Per a mi és un lloc acollidor, per totes les històries que conté, i perquè sento que em demanen que les compri i sigui feliç llegint-les.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...