19 de maig 2014

RUTA LLIBRERIES... NORMA CÒMICS

Ja que aquests eren dies del Saló del Còmic he triat aquesta llibreria per fer ruta, suposo que en deu haver unes quantes d'aquesta temàtica, i si la vostra habitual és una altra que també us agrada molt ho podeu deixar als comentaris.

NORMA CÒMIC
Psg. Sant Joan, 9
08010 Barcelona
93 244 84 23

La botiga té dues plantes. A la primera hi ha Manga i altres coses relacionades. També hi trobarem videojocs, còmic Europeu, Americà... En la segona planta hi trobem col·leccions com la d'en Tintín, jocs de taula...
En aquesta modalitat de llibreries de còmics porten millor el problema de la pirateria o els e-books, ja que no n'acostuma a haver i els seus clients sí que són dels que volen tocar el paper i comprar originals.
A la botiga hi ha molta varietat, a més dels còmics hi ha tot un món d'objectes que els envolten. Des de xapes a 5€,  l'escombra d'en Harry Potter per 500€ o un Mazinger Z per més de 4000€.

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Aquesta no seria precisament la meva llibreria de referència, probablement la visitaria més aviat per comprar algun joc de taula.

Salvador Macip ha dit...

M´hi he passat hores, a Norma! Des que era només un local petitet. Després va anar ampliant-se cap als costats i cap avall fins convertir-se en la botiga de referència que és ara. Imprescindible.

Anònim ha dit...

Vaig molt poc a Bcn, però quan hi vaig intento passar-m'hi, m'ho passo pipa, com si fos una nena petita. M'ho enduria tot!

jomateixa ha dit...

A aquests llocs sempre acabes badant amb tot el que hi pots trobar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...