15 de maig 2014

NOEL ET BUSCA de Àngel Burgas

L'havien de llegir els de 4rt. d'E.S.O. de l'institut de les meves filles i ja que l'autor anirà a fer-hi una visita i a contestar-los algunes preguntes van recomanar-lo també als altres cursos. L'anava a posar a la llista de Sant Jordi, però finalment el vam comprar per llegir-lo a les vacances de Setmana Santa. A cap de les dos no els va durar més de dos dies. Conclusió: Addictiu. Semblava que se'ls hagués enganxat a les mans, i aconseguir això en la era de la tecnologia (whatsapps, tweets, facebook, tablets, Wii...), té molt mèrit. 
A mi també m'ha enganxat i l'he llegit d'una tirada. Si heu llegit molts llibres de crim i misteri pot ser que endevineu algunes coses (a mi m'ha passat, encara que les meves filles no s'ho creguin), però els mes joves encara tenen la ment oberta a les sorpreses i aquest llibre els anirà sorprenent a cada moment. Igual que al protagonista, per què ha perdut la memòria i descobrirem les incògnites de la seva vida simultàniament amb ell.
L'únic que sap l'Enric és el que li han dit quan ha despertat de l'accident i, la veritat, no és que sigui massa positiu. Està vigilat per la policia però també hi ha algú més que l'està buscant. Les preguntes s'acumulen. Era un delinqüent o una víctima? Qui el busca i perquè? Pot confiar en el seu company de pis? Pot confiar en algú? És millor l'oblit, viure en aquesta negror on es troba ara o lluitar per recordar?
El llibre està molt bé per fer-ne tertúlia, això vam fer nosaltres després de llegir-lo i suposo que s'ho passaran molt bé quan ho facin amb l'autor.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Es llegir l'etiqueta adolescent i que se'm passin les ganes. Ara bé, el llibre que justament ressenyo jo també està pensant per adolescents o sigui que no hauria de dir-ho...

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

Apuntat per la meva de nena ( ja no tant nena, però devoradora de llibres i els de intriga i misteri encara més)

jomateixa ha dit...

Segur que li agradarà, les meves filles no s'esperaven el fina.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...