26 de maig 2014

CANÇÓ DE GEL I FOC... protagonistes especials.

Podeu veure'n més detalls aquí.
Quan una saga té èxit arriba a tots els àmbits. Tinc poc temps, però de tant en tant em torna la fal·lera per teixir i començo a fer mitja o ganxet. També visito blocs de knitters, i mira per on vaig trobar aquests amigurumis dedicats a la saga "Cançó de gel i foc". Tenen tots els detalls, us recomano que visiteu l'enllaç.
Us deixo altres labors que han fet també fans. N'hi ha moltíssimes mitja, punt de creu, ganxet, brodats... però no ho he volgut fer excessivament llarg.



Ja he acabat el llibre "FESTÍ DE CORBS" i en parlarem aviat. No he vist la sèrie, només algun tràiler, primer volia llegir-me els llibres. Ara ja en tinc ganes i segurament ho faré aviat, em frena una mica haver de tornar a suportar les escenes més violentes, però... De moment us deixo amb el vídeo dels culpables de que els llibres es fessin sèrie. Divertit i interessant.

3 comentaris:

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

M’agraden més els ninotets de llana que el llibre... clar que per gustos els colors. I es que a mi aquesta saga com que no m’acaba de convèncer

Sergi ha dit...

Brutals els amigurumis! I també molt xulo el vídeo! Com triomfa aquesta saga. La sèrie és el que l'ha catapultat a la fama del tot, però si la gent llegís els llibres ho fliparien encara més! Va, ressenya del quart ja!

jomateixa ha dit...

aquesta setmana ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...