4 d’abr. 2014

NOVA SECCIÓ... RUTA LLIBRERIES

Què dius ara?? Una altra secció?!
Doncs sí. M'agrada llegir i parlar amb vosaltres de llibres, però de tant en tant m'ho passo bé fent alguna cosa nova. Començaré d'aquí a uns dies.
En aquesta secció parlarem, de tant en tant, de llibreries (de Catalunya i del món mundial). Així que si en coneixeu alguna de la que voleu que parli, o en sou propietaris, o aneu de viatge i en veieu una molt original o teniu algun suggeriment de qualsevol mena...
tumateix.llibres@gmail.com
Què?... No, no cobro res per fer-ne publicitat. No ets el primer que m'ho pregunta i alguns que no ho pregunten ho pensen... "a veure que em demanarà quan acabi de fer-me les preguntes..."
Doncs l'únic preu d'aquesta secció és que la gent tingui ganes d'anar a visitar llibreries, a olorar, a remenar, a... comprar llibres, és clar. Per què les llibreries no deixin d'existir mai (ni els llibres en paper!!).
Aneu i gaudiu-ne... amb tots els sentits.

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Al final ser seguidor del teu blog serà una feina a temps complet! Llegir tots els llibres per poder comentar-los, escriure relats, participar en jocs, mirar booktrailers, investigar llibreries... un no parar!!

Jo caço a Barcelona, ja ho saps. Ara la meva llibreria de referència (morta la Catalònia, en pau descansi), és La Impossible. No és on més compro, perquè ara compro molt de segona mà, però és la llibreria a la que vaig a comprar els pocs llibres nous que compro darrerament. A part d'aquesta, vull destacar una que és cadena i que podria restar-li encant, la Central de ciutat vella. És una llibreria immensa i laberíntica, per més que sigui un gegant del ram, val la pena entrar-hi i perdre-s'hi, conserva l'estètica de llibreria petita i de proximitat. Miris on miris, llibres i més llibres, una delícia.

Un altre dia podem parlar de cafeteries-llibreria, tot un altre món a part. En aquest sentit, tot i que les dues coses estan separades, no puc deixar de destacar la llibreria Laie de Via Laietana, també és un lloc fantàstic, però curiosament sóc més usuari de la cafeteria que de la llibreria. Lector sí, cafeter també. La suma dels dos... perfecció.

jomateixa ha dit...

seguir-te a tu també és un dia a dia amb els dos blocs, però son feines de bon fer.
Bones recomanacions, les tindré en compte i en parlarem amb més detall.

Anònim ha dit...

Llibreries? Encara existeixen? No son un mite? Com allò que en deien videoclubs?

jomateixa ha dit...

ja se que estas molt digitalitzat Pons, però un llibre físic de tant en tant segur que també et senta força bé.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...