16 d’abr. 2014

ELS QUE JA TINC A CASA

L'altre dia vaig parlar-vos d'alguns dels llibres que tinc a la llista dels pendents (només d'alguns). Avui us ensenyo altres que ja tinc a casa a l'espera de ser llegits.
Ara mateix estic llegint "Festí de Corbs, Cançó de Gel i Foc 4" de George R.R. Martin (Alfaguara). Ho faig alternant-lo amb altres llibres, un d'ells "Filosofía de Hielo y Fuego, las claves para comprender Juego de Tronos. de Bernat Roca, Francesc Vilaprinyó i David Cantó. (Ediciones Invisibles-Viena edicions). Després em tocarà, és clar "Dansa amb Dracs".
Altres que tinc ja a casa esperant el seu torn són: 
"El Llegat dels ossos" de Dolores Redondo (Columna). Ja he comentat aquest altre d'ella i vull repetir a veure què.
"Ulls de Gel" de Carolina Solé (LaButxaca) 
"Quedeu-vos a la trinxera i després correu" de John Boyne. (Fanbooks)
"El Secret de la Mare" de J.L.Witterick. (Fanbooks)
"M'ocuparé de tu" de Samantha Hayes. (LaButxaca)
"Els Anys Perduts" de Mary Higgins Clark. (LaButxaca)
Apa, ja està. 
Bé, encara no... Aprofito per recordar-vos que demà a mitjanit s'acaba el temps per participar en els microcontes del Joc de Lletres!!! 
Si necessiteu motivació, el premi serà aquest.

6 comentaris:

Elfreelang ha dit...

jo també en tinc un munt a casa esperant ser llegits ! però molt sovint altres més recents els hi passen al davant .....uf sort que ja vaig enviar la meva aportació al joc de lletres!

Anònim ha dit...

Lo de la motivació va per mi? XD

Sergi ha dit...

Ànims amb el que et queda del llibre dels trons. Encara et queden coses per saber, però quan els acabis en voldràs més.

De tots els altres que tens a casa, només he llegit 'M'ocuparé de tu'. Recordo que el llibre se m'estava fent pesat fins el punt de plantejar-me deixar-lo, però és un llibre que millora al final. Un de tants d'intriga, però el final et deixa millor sabor de boca que la resta.

Jo també en tinc una bona pila per llegir, acabats d'arribar a casa. Amb la maleïda excusa de Sant Jordi això és un no parar.

Olga Xirinacs ha dit...

Una bona bateria de llibres per combatre lluites polítiques desagradables.

jomateixa ha dit...

;D

jomateixa ha dit...

El senyor George R.R. Martin no en tenia prou amb el munt de personatges que ja hi havia que no para d'afegir-ne més i més!! Estic per la meitat i la veritat és que enyoro alguns dels habituals que no se on se n'han anat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...