17 de març 2014

SEGON ORIGEN III

Alguns us demànaveu perquè una Alba anglesa. Us poso una mica en antecedents... Rachel Hurd-Wood ha interpretat "Wendy" a Petter Pan 2003 o Laura Richis a El Perfum al 2005, entre altres.
Doncs li vaig preguntar a en Carles Porta via Facebook i, tot i que està força enfeinat ara mateix,  ha fet una pausa per contestar-vos això:


T'ho dic a tu i ho transmets: La protagonista és anglesa perquè hem buscat una actriu amb un cert potencial internacional que ens ajudés a trobar finançament i a fer una pel·lícula global. I ara que ja portem tres setmanes de rodatge us puc dir que la Rachel és una magnífica Alba.
Gràcies.










Suposo que la careta dolça que té Rachel Hurd-Wood ajuda a que pugui fer una noia que va creixent durant la pel·lícula. Per què els protagonistes han crescut, hem canviat de Dídac i durant una setmana han estat rodant a les platges tarragonines. 
Escenes de mar (una mica tenses, segons els protagonistes), escenes nocturnes (més sensuals), l'assentament en un campament, la trobada amb un altre supervivent, interpretat per Sergi López, que s'ha endinsat de ple en el paper... i crec que aquest ja és l'últim post fins que pugui veure la pel·lícula, si no ja em faré massa pesada.

8 comentaris:

Sergi ha dit...

Segueixo pensant que de bruna no en té massa aquesta noia, però és guapa, això sí. Maleït Carles Porta, ja veig que vol guanyar un Oscar! I el proper llibre que llegiré és seu, grrrr...

Anònim ha dit...

Caram! qui fos jove i arreplegués la Rachel! Espera... jo soc jove! Ara només em falta la meitat dificil de la feina, arreplegar-la :P

jomateixa ha dit...

Aprofita que ara no és massa lluny...

jomateixa ha dit...

Sí, la veritat és que xoca una mica tant britànica, però ens haurem d'acostumar.

Garbí24 ha dit...

Doncs amb tot el que has explicat, jo també espero la pelicula, pinta bé.

Assumpta ha dit...

Un altre supervivent? Mai he entès que el cinema s'aprofiti de la literatura i no la respecti. Em fa ràbia.

Sergi ha dit...

Ei, que al llibre apareix un altre supervivent! Hi ha un capítol dedicat a això, no en revelaré els detalls per si no us en recordeu!

jomateixa ha dit...

Jo si que ho recordo. La meva filla petita l'ha acabat de llegir ara i em va fer memòria del que anava passant al llibre.
Ella es va quedar força impactada amb els supervivents que anaven trobant. Suposo que no se'n deixaran cap, però no se qui serà...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...