4 de març 2014

SEGON ORIGEN II

Com ja vaig dir, Lleida està aquests dies "ocupada" pel rodatge de Segon Origen. Els actors, directors, els de producció, tècnics, constructors... s'han instal·lat en més d'un centenar d'habitacions. A més d'estar allotjats en hotels i alguns apartaments,  també han tingut que allotjar-se a la vila universitària! 
El primer dia de rodatge a Lleida hi va haver gran expectació. A més del públic, alguns lleidatans també hi participaven com a figurants, que s'ho van passar d'allò més bé. La majoria havia viscut el Mecanoscrit llibre i els feia molta il·lusió ser part de la pel·lícula. 
Van començar rodant les escenes que realment no són al llibre, on veurem l'Alba i el Dídac en les seves vides una mica abans de la catàstrofe. La localització triada és perfecta perquè es veu  una imatge molt bonica de la ciutat amb La Seu Vella al fons.
Durant la setmana han filmat també al Màgical alguns interiors i exteriors que realment no tenen res a veure amb el que veien els ulls, ja que després els d'efectes especials hauran de transformar-ho tot. El britànic Ben Sheperd, que es va incorporar al rodatge aquesta setmana, serà un dels encarregats de fer-ho possible. Va participar també en el rodatge de Harry Potter amb l'empresa Lipsync, que és l'encarregada de fer la postproducció de Segon origen. Han utilitzat un croma de 30x6m per simular un edifici (els més habituals poden ser de 6x6), que veurem abans i després de la destrucció. Algunes escenes es van anar a filmar a Les Borges Blanques, aquesta setmana han rodat algunes escenes en pobles o localitzacions properes a Lleida i es desplaçaran a Tarragona per filmar platja.
La guàrdia urbana i els mossos tenen també un paper important, juntament amb els tècnics, ja que s'haurà d'eliminar la presencia de vida humana als voltants d'on es roda... el món s'ha destruït! i alguns lleidatans que es van arribar al carrer Jaume II més avançada la setmana van poder veure cotxes colgats per la runa, altres capgirats o cremats...  El mal temps també hi va ajudar. L'apocalipsi ha arribat!
No us agafa ganes d'anar-la a veure ja?!!
(fotos d'Internet i Diari Segre)

9 comentaris:

Alba ha dit...

Moltes ganes en tinc!! La veritat és que sabia que estaven rodant per Lleida, però no sabia ni on, ni quan, per això quan de sobte vaig veure aquell munt de runa i cotxes destrossats i tal, gairebé em fa un salt el cor! ;)

Sergi ha dit...

Quan he començat a llegir pensava 'figurants?? Quins figurants, si pràcticament només surten dos personatges!'. Però després he recordat que vas explicar que hi hauria escenes extra, del passat dels protagonistes. Bé, deus ser tot un esdeveniment allà a Lleida. És bo de saber que s'ho estan treballant tant, bona notícia. Ara que, segueixo amb la mosca al nas perquè la protagonista no és catalana. Ja podrien haver contractat, per exemple, la que comenta aquí dalt! Ara què... em sembla que de verge i bruna res... un petó Alba!

McAbeu ha dit...

A mi sí que me n'agafen ganes de veure-la i amb aquests reportatges que ens fas encara més. ;-)

jomateixa ha dit...

uixxx que dolent!
A mi a part que no és catalana, em feia el pes més morena, però ens haurem de conformar.

jomateixa ha dit...

Han degut tenir una gran feinada a fer neteja per deixar-ho tot altre cop a lloc...

Anònim ha dit...

Mecanoscrit de què? Ah si... aquell llibre tan sobrevalorat que em vaig llegir quan era jove...

M. Roser ha dit...

És molt divertit veure rodar una peli...El més curiós, és que igual d'una hora de rodatge, després només en surten cinc minutets...
Petonets.

Carme Rosanas ha dit...

A mi sí que m'agafen ganes de veure-la... no entenc que la protagonista no sigui bruna, com hauria de ser... però jo ja sabeu que tot el que faci olor de Pedrolo...

Salvador Macip ha dit...

Que divertit anar veient com es filma l'apocalipsi! Ja ens ho aniràs explicant...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...