31 de març 2014

LA LLISTA DELS MEUS DESITJOS de Grégoire Delacourt

Si us toquès 18.547.301euros i 28 cèntims, què farieu? teniu una llista de desitjos? Podríeu aconseguir realment tot el que desitgeu, o potser els veritables desitjos no són tant fàcils d'aconseguir...
És un llibre curt, gairebé un conte, ben escrit i es llegeix molt ràpid.
Quan me'l van veure a les mans em van dir, aquest llegeix-lo, és molt bonic. Doncs apa, som-hi.
Potser m'esperava una altra cosa però se m'ha fet una mica estrany. No us sabria dir exactament per què. 
La història està força bé, els personatges ben aconseguits, una blogger -la protagonista-, una dona conformista amb el seu matrimoni. Un marit a estones masclista a estones detallista. Unes amigues esbojarrades... 
El llibre m'agradava, però el que m'ha agradat menys i ha quedat menys clar és el final. Potser he llegit massa crim i misteri i jo n'hauria escrit alguna de grossa...


7 comentaris:

mar ha dit...

jo també m'esperava més, se'm va fer curt i em va deixar una mica insatisfeta, potser esperava més profunditat, no sé dir-te què però el cert és que em va decebre una mica…
(aiiixxx... les expectatives!)

Carme Rosanas ha dit...

Cap dels meus desitjos es pot comprar amb diners... Cap ni un... Bé potser només un: la xocolata... Però no necessito tants diners per comprar-la.

No sé pas si me'l llegiré... ;D

Conxa M. ha dit...

Quina gràcia. Fa cinc minuts que he acabat de llegir aquest llibre. No m'ha agradat gaire... Alguna part del mig potser si, però ni el principi ni el final.

Sergi ha dit...

No pensava llegir-lo, però amb la teva ressenya i els altres comentaris ja m'ha quedat clar que no ho he de fer. Millor que el llibre, el comentari de la Carme!

Però tenim a la vista un Murakami i Festí de Corbs, això sí que promet!! (Però recorda, aquest quart llibre és, en general, el que menys ha agradat a tothom. Paciència).

Jordi Policarp - Els llibres del celler ha dit...

Amb la competència de bons llibres que hi ha actualment, un llibre que no cobreixi les expectatives finals, no té gaires opcions de triomfar.
Jo tampoc el llegiré.

jomateixa ha dit...

paciència amb els dos. Murakami em costa una mica i aquest quart que ja havia llegit que... Bé, doncs jo endavant i ja en parlarem :)

Mònica Tarradellas ha dit...

No ets la única, a mi també em va agradar prou el llibre, però em va decebre el final! Una abraçada!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...