10 de març 2014

COM TRIOMFAR YouTube de Daniel Freixas, Ernest Codina i Roger Carandell

Si fem aquesta pregunta ens sortiran un grapat de vídeos relacionats. Un dels motius és que qui vol triomfar a YouTube sap que molta gent buscarà aquestes paraules i així s'asseguren que tindran moltes visites. Però us he de dir que la majoria són pallerofa. T'expliquen el que tu ja pots veure si remenes una estona pel teu compte.
Actualment amb els vídeos d'Internet ens divertim, però podem també aprendre milions de coses amb vídeos tutorials, podem mirar els nostres programes i sèries quan volem... Bé està clar que és un món al que ens anem acostumant ràpidament i de vegades costa assimilar totes les possibilitats que ens ofereix.
Aquest llibre no te "La Formula" per què et facis ric. La veritat és que la formula la van descobrir els nostres avis ja fa molt temps quan algú va dir allò de... "Val més caure en gràcia que ser graciós".
Per a ser un Vlogger d'èxit, cal constància, treballar-hi força (igual com per a ser un bon Blogger) i molta sort.
Crec que aquest llibre és el més aproximat a un curs de YouTuber. L'he trobat complertíssim didàcticament i alhora molt entretingut. He de dir que encara no l'he acabat. Hi ha molt que "veure", molt que aprendre i molt que provar. Així que pots llegir del principi, deixar-ho, anar fent per una altra part i més tard tornar a la part del principi... M'explico:
Què hi trobarem?...
Un bon grapat d'exemples de gent que ho ha aconseguit, com van començar i com s'ho han fet.
Codis QR als laterals per visualitzar els vídeos de que ens parla el llibre, al moment. Encara que si ho preferim també hi tenim els enllaços al final.
Finalment la part més didàctica on ens explicaran les opcions que tenim. Els pros i els contres.
Com gestionar, optimitzar, una mica de màrqueting, producció, difusió, estratègies...
Una manera fantàstica de posar-se al dia.
Potser algun dia aquesta també serà una manera habitual d'estudiar les assignatures. Després de l'explicació del professor, veure vídeos relacionats.
Estic segura que serà un nou èxit per Ernest Codina i Roger Carandell, els autors d'Adolescents.cat, i Daniel Freixas.
Us poso el vídeo de presentació per si hi voleu fer un cop d'ull: aquí.

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Interessant. No és el tipus de llibre que m'agrada llegir, però sí que sembla una bona eina divulgativa, o almenys explica un fenomen que està força de moda. Youtube, com tantes altres eines, a passat de ser un lloc on mirar vídeos i prou a ser una xarxa social més amb unes característiques molt especials. Un mercat per explotar per molta gent. A veure si encara ens hi haurem de tirar de cap...

jomateixa ha dit...

haurem d'aprendren una mica més i fer alguna col·laboració.
;DD

Anònim ha dit...

Jo ja tingut les meves experiències amb youtube, gràcies.

jomateixa ha dit...

Es que ets "tremendo"!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...