25 de març 2014

ARA SÍ... EL PREMI

Sabeu allò que diu, "... fins que no estigui al sac i ben lligat". doncs sabia quins llibres regalaria pel Joc de St. Jordi, però fins que no han arribat a les meves mans no he volgut publicar-ho per si de cas.

Deulofeu de Israel Calvache (Editorial Gregal). 
En Iuri Matamala no té massa sort que diguéssim. El pare mort, la mare no l'ha estimat mai, la dona l'ha deixat per un mes jove, el seu fill és a la presó per ser en una casa ocupada, ha de deixar la feina...  Però la cosa anirà canviant quan entren personatges nous en la seva vida... serà per a millor...?
KMM novel·la gràfica. Guió Sergi Portabella i il·lustracions de Pedro Espinosa. (Cossetània Edicions)
Una novetat editorial en còmic. M'ha fet gràcia que mentre llegia aquest cas d'en Kubala, Moreno i Manchón, a la meva ment sentia les veus dels protagonistes televisius.
Filosofía de Hielo y Fuego, las claves para comprender Juego de Tronos. de Bernat Roca, Francesc Vilaprinyó i David Cantó. (Ediciones Invisibles-Viena edicions)
Ahir va sortir a la venda, avui m'ha arribat a mi, així que no he pogut llegir-ne massa, però només fullejar-lo ja m'ha semblat interessant. Quan l'hagi llegit potser en faré un post més complert. Us puc dir que està dividit en parts... El hombre en Juego de Tronos. Heroes, psicópatas y filósofos; La mujer en Juego de Tronos. Princesas, brujas y guerreras...
I si no us toca en el meu concurs, o no esteu prou inspirats per participar-hi i us interessa aquest llibre també podeu participar en el concurs que fan al bloc de Berbat Roca.

I si no us toquen... a comprar-los!
Bé, doncs no badeu i a jugar que ja n'hi ha uns quants que han enviat els seus MICROCONTES per participar en el concurs. 

3 comentaris:

jomateixa ha dit...

Mourà el Sr.Pons les neurones ara...?

Sergi ha dit...

Abans de moure-les, haurà de demostrar que les tingui, no?

Sergi ha dit...

M'interessen dos de tres. Quan em toquin, el de KMM el posaré a la revenda, a veure què en trec.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...