5 de febr. 2014

DIVERGENT-INSURGENT-LLEIAL

Avui us vull parlar d'un d'aquests fenòmens literaris que impacten.
Com es deu sentir un escriptor quan el primer dia que surt el seu llibre (Estats Units) es venen 455.000 exemplars? i si a més només té 25 anys, com és el cas de Veronica Roth? No m'estranya que estigui contenta...
Doncs això passava en la publicació del tercer llibre d'aquesta trilogia: DIVERGENT, que podeu trobar publicats per Fanbooks, que traurà a la venda el 6 de Febrer LLEIAL, el desenllaç d'aquesta saga, de la que ja se n'ha fet l'adaptació al cinema de la primera novel·la.
Ja se que alguns direu que ara tot serà semblant als "Jocs de la Fam", però que me'n dieu de Star trek, Star wars, Stargate... També sembla que totes siguin del mateix i en canvi totes tenen el seu què. Simplement hem canviat de gustos, o temàtica futurista. Ara el futur dels extraterrestres no ens interessa tant com la foscor que veiem en el nostre propi planeta.
Ficció, acció, adrenalina. Us deixo el tràiler a veure que us sembla.

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Mmm... a primera vista sí que recorda força a 'Els jocs de la fam', només espero que la noia protagonista no sigui tan carallot com la Katniss... Tu els has llegit? Ens en pots donar alguna referència? Perquè que sigui un fenomen literari no és garantia de res. Ara estic orfe de sagues, no ho descarto, però no deixa de ser literatura juvenil, oi?

jomateixa ha dit...

Els tinc a casa, però estic una mica saturada i hauran d'esperar una mica. Primer vaig per uns quants crims
;D

Elfreelang ha dit...

no sé si m'acaba de convèncer....no per res suposo que no m'atrau simplement, per cert pel joc crec que no participo aquest cop m'he assabentat tard

Anònim ha dit...

Jo m'he llegit dos llibres, m'encanten. És literatura juvenil.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...