26 de febr. 2014

AIRE BRUT de Lluís Bosch

Vaig una mica endarrerida amb els llibres de Crims.cat, així que aquests dies em posaré al dia. 
Ha estat una sorpresa agradable la lectura d'aquest llibre. No ho dic pas perquè el llibre sigui de coses agradables, no pas. Ho dic perquè la manera d'escriure de l'autor m'ha entrat molt bé. En les descripcions de quan arriba a Barcelona he vist la grisor, la tristor, la misèria i així he anat veient el que l'autor ha volgut que veies, fins i tot el pols que aixeca un expedient en caure sobre una taula. 
El protagonista és un home amb uns ideals clars, vol participar plenament en "la construcción de una nueva España", però les coses no sempre van com un vol i quan arriba a Barcelona disposat a fer neteja, el que li manen és que resolgui el cas d'assassinat d'un alemany, cosa que el portarà a buscar l'inspector republicà que havia iniciat la investigació.
Martín Marín anirà obrint els ulls i veient més del que hauria volgut. No vull dir massa del que es van trobant al llarg de la investigació per no desvelar el que fa diferent aquest de altres llibres de crims. l'haureu de llegir.
Novel·la negra amb estil i un cas força misteriós.
Si voleu saber més de l'autor, a més de llegir la petita biografia, també podeu trobar-lo a Nigra Sum, el seu bloc.

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Ens poses el cuquet a dins, amb la teva ressenya generes bones expectatives. Llàstima que l'autor sigui un maleducat desagradable que es dedica a provocar pels blogs i no penso llegir res d'ell, ni crec que ho necessiti, posat que és tan bo. Que tingui sort amb el nou llibre, però jo passo.

jomateixa ha dit...

Caram, ja deia jo que el tenia vist... Però es veu que per aquí no passa massa.

Anònim ha dit...

Al menos la cubierta es tremenda.

Lluís Bosch ha dit...

Moltes gràcies per la ressenya! Crec que has dit les coses justes sense desvetllar el misteri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...