17 de gen. 2014

THE WIT AND WISDOM OF TYRION LANNISTER

L'ENGINY I LA SAVIESA D'EN TYRION LANNISTER.
Després de llegir el tercer llibre de la saga he de fer una pausa. Em costa apartar els personatges del cap. Havent llegit un llibre tant dens ara qualsevol sembla poca cosa.
Aquest és un dels llibres seqüeles que s'han publicat a més dels llibres de la saga Cançó de Gel i Foc. No és l'únic, però l'he triat per que m'agrada el personatge. 
S'ha de reconèixer que té les dues coses, enginy i saviesa, potser per això al final sempre se n'acaba sortit. Bé, la sort que li atorga l'autor a última hora, també hi fa molt. Encara que, haurem de reconèixer també que és el sac dels cops de tots els bàndols, inclosa la seva família.
És un llibre ple de frases d'ell que han sortit als llibres, (algunes no són exactament enginyoses o sàvies...) si voleu podeu veure una mica l'interior del llibre AQUÍ (clicant look inside)
Un dels meus personatges preferits des del començament de la saga. Espero que els cops que li van donant no el facin ser massa dur i acabi comportant-se com els que odia o pitjor.



5 comentaris:

Sergi ha dit...

Primer de tot, dir que aquest any estàs 'on fire', no pares de publicar! Desconeixia aquestes seqüeles, però si algun personatge es mereix un spin off, aquest és Tyrion! Quin crack, sens dubte, és el més intel·ligent del llibre, un personatge que és impossible no admirar i respectar. No es fa estimar com en Kvothe, però també enganxa, oi? Potser no és mala opció aquesta per pal·liar el temps d'espera del 6è...

jomateixa ha dit...

Ara només em falta posar-me les piles a l'hora de comentar els altres blocs, que n'hi ha tants que vull mirar que sempre me'n perdo.

Anònim ha dit...

Realment Cançó de gel i foc no seria el mateix sense en Tyrion. De fet es el personatge preferit de la majoria de lectors. Això vol dir que en Martin aviat se'l carregarà... En G.R.R. es un home cruel i sense escrúpols, per tan em cau bé :D

jomateixa ha dit...

Potser ens haurem d'agrupar i tenir una "conversa" amb aquest autor...

Jordi Policarp - Els llibres del celler ha dit...

Teniu raó amb en GRR Martin no se sap mai però on es portarà la trama. Espero i desitjo que aquest sigui el personatge troncal de tota la daga i no se'l carregui. Em sabria molt greu., hehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...