10 de gen. 2014

FEM PAÍS

S'atansa el cap de setmana i us deixo una bona recomanació.
Potser alguns n'heu rebut algun de regal per aquestes festes, a casa sí que n'ha arribat un, però pels que no n'heu sentit a parlar avui us vull presentar una Cooperativa d'Oci Catalana.
FENT PAÍS. Això mateix és el que pots fer si et fas soci o regales un dels llibre-experiències que ofereixen. Un munt d'experiències, visites, cases rurals, i també subscripcions a revistes i diaris de tota mena. Ep, però tot de Catalunya, és clar.
És clar que està molt bé voltar pel món, però amb la crisi ens hem adonat que anar més a prop també està força bé i de sobte hem descobert un munt de coses que podem fer sense anar tant lluny. I a més ajudem als de casa nostra, o no?!
Aquest és un projecte que m'ha agradat molt i he volgut compartir amb vosaltres. Et pots fer soci i gaudir dels descomptes o regalar els llibre-experiències. Podeu fer una ullada a les moltes coses que es poden gaudir, en aquest mapa, i va augmentant dia a dia.
M'agrada la gent emprenedora, suposo que tots els blocaries també ho som una mica. Si voleu conèixer els culpables d'aquesta iniciativa llegiu aquí.
També tenen un bloc que podeu seguir aquí.
Apa doncs, bon cap de setmana!

5 comentaris:

Sergi ha dit...

Una bona iniciativa! A tenir-la en compte per propers regals i properes escapades, però deixa'ns respirar, que aquest gener serà dur!

Anònim ha dit...

Vaja... a Sabadell només n'hi ha un... poc turisme tindrem...

Mònica Tarradellas ha dit...

Tindré molt en compte aquesta recomanació pel pròxim regal! Petons!

M. Roser ha dit...

Bona iniciativa...Sovint ens entestem a viatjar a la quinta forca i ens oblidem que aquí tenim llocs fantàstics...
Bon cap de setmana.

Ada ha dit...

Si, molt bona idea!!! Ho miraré... Besets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...