13 de gen. 2014

EL PRIMER FANBOOKS DE L'ANY

El proper dia 16 de Gener surt la primera novel·la Fanbooks d'aquest any i la veritat és que promet. 
"El país va sortir del col·lapse gràcies a la Llista, però el preu va ser molt alt. Les noies van començar a ser educades per a ser subhastades i els nois per a ser soldats. La Mia està a punt de fer 18 anys i pren una decisió valenta, tot i que enfrontar-se a la llei de la Llista la convertirà en enemiga de l'estat. La perseguiran agents del govern, caçadors de recompenses i un home molt astut que l'ha comprat per un preu molt alt i no la deixarà escapar tant fàcilment..."
Això és intolerable, tinc una LLISTA de PENDENTS que va augmentant per moments i a més estan sortint cada setmana llibres que criden LLEGEIX-ME!!

3 comentaris:

Sergi ha dit...

Jo ja m'he rendit. El meu deute cada cop és més gran, però no s'hi pot fer res. La llista creix i creix. Dic la llista de pendents. Pel que fa a aquest 'La llista', sona una mica a 'Els jocs de la fam', no? Penso que de moment me l'estalvio...

Mmm.. llegeixes 'Les edats d'or'. Si no recordo malament, a tu t'agradaven més els relats que les històries llargues de Sánchez Piñol, així que estàs d'enhorabona!

jomateixa ha dit...

Vaig una mica carregada de feina i l'altre dia no et vaig contestar XeXu.
Crec que "L'hipnotitzador" és una bona opció, i si ja el tens a casa... És també el primer que vaig llegir d'ells.
Pel que fa al llibre "La llista.." sí que sona als Jocs de la fam, però com em van agradar els llibres, segur que m'arrisco.
Ja he acabat "Tempesta d'espases" demà em parlem...

jomateixa ha dit...

Tens raó, els llibres d'Albert Sánchez Piñol m'enganxen, però alguns també em provoquen reaccions adverses. Amb els contes m'ho passo bé... a veure que tal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...