7 de gen. 2014

ADOLESCENTS, EL MANUAL 2

Seguint amb els llibres més juvenils, avui parlarem una mica dels adolescents.
Des que vaig comentar el llibre d'Adolescents.cat, que no ha deixat d'estar a la llista dels més visitats del bloc, la llista TOP FIVE que podeu veure al lateral esquerra del bloc. 
Els adolescents són molt passionals, quan els agrada una cosa s'hi tiren de cap. No podem negar que el programa de ràdio i la seva web té un gran èxit i no sols entre els adolescents, com diuen en la seva publicitat: "és el programa que els pares escolten d'amagat". 
Segur que aquest segon Manual tindrà tant èxit com el primer i segur que tampoc serà l'últim. Ja ho sabeu, una aposta segura a l'hora de regalar-los un llibre.

6 comentaris:

Sergi ha dit...

Vull una mica de sang! De moment no m'interessen els manuals d'adolescents... tret que els matin i s'hagi de descobrir qui ho ha fet.

jomateixa ha dit...

doncs jo estic acabant la Tempesta d'Espases i desitjant que no hi hagi més sang!!!

Anònim ha dit...

Adolescents, no hi ha qui els entengui. Per sort, jo sempre he tingut l'edat que tinc ara i no he sigut mai adolescent...

jomateixa ha dit...

EJEM...

Garbí24 ha dit...

Aquesta pàgina crec que a casa no es tanca mai......bé de vegades si, despres de crudar una mica

Sergi ha dit...

Jo de tu no cantaria victòria fins l'última paraula... Però sí, si volia sang, en aquest no en falta! Ànims. Per la majoria de gent aquest és el millor, t'ho sembla a tu també? Bèstia és, i d'acció no n'hi falta...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...