13 de des. 2013

CRIMS 3.0 de Moisés Peñalver

L'autor ens diu: "Quantes vegades no hem volgut ser improvisats investigadors?!
Durant les seves classes de Criminalística i de Conseller de Ciències Forenses de la UAB va començar a rumiar la idea de crear una mena de concurs escrit, un joc. Quants de vosaltres no us agafeu les novel·les de crims i misteris com un joc? 
Moisés Peñalver proposa 25 casos. Són uns casos clars i bastant concisos. Casos curts, en alguns no haureu de llegir més de dues planes. Són una barreja de realitat -extrets de la seva experiència- i ficció.  Teniu les solucions al final del llibre. Ara bé, si voleu que duri més, aquest escriptor ens presenta una oportunitat excepcional: podeu demanar-li més pistes a través del correu electrònic o de les xarxes socials. Això pot acabar portant-lo a la bogeria, però ell s'ho ha buscat.
Hi ha diferents nivells, de vegades preguntarà qui? de vegades com? Alguns són més fàcils altres més complicats, no tothom trobarà interessants els mateixos i potser aquí hi ha la gràcia. 
Un llibre recomanat per qui vulgui jugar a ser detectiu a estones. 
I parlant de jugar, aquest serà l'últim premi dels jocs d'aquest any. L'any vinent ja es veurà a què jugarem.


No us perdeu Dilluns l'últim "Qui el vol llegir?"

3 comentaris:

Sergi ha dit...

Que curiós! Caram tu, se les empesquen totes. Jo crec que seria un detectiu pèssim, per això prefereixo llegir històries dels bons detectius. Però qui sap, literatura i joc, ja saps que això també m'agrada. Dilluns estaré ben atent!

Anònim ha dit...

com a fan dels tres CSI, Mentes Criminales, El mentalista, Sin rastro, Numb3rs i algun més que hem dec deixar, crec que el llibre fa bona pinta :D

Olga Xirinacs ha dit...

Tinc el kindle ple de novel·les de crims, sobretot nòrdics i algun alemany. Aquí encara són a les beceroles. Amb alguna excepció, és clar.
Salut hi hagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...