18 de nov. 2013

TANTES COSES A DIR-NOS de Ángeles Escudero i Care Santos

Aquesta és una novel·la d'amistat, d'aquelles que duren tota la vida malgrat el pas del temps, la distància o els desenganys. Molts cops ens aprofitem dels amics, però també ens ajudem a tirar endavant passi el que passi.
Aquest llibre potser està més encarat a les lectores femenines perquè les protagonistes són dues dones. L'Abril i l'Oblit són molt diferents, però des dels 15 anys, quan es van trobar en un campament on les seves respectives famílies les havien "aparcat", han viscut una amistat molt intensa. Com en altres llibres de la Care Santos, les mares tampoc surten massa ben parades en aquest.
Després de molts anys d'haver perdut el contacte -o això és el que sembla- l'Abril intenta invitar la seva amiga al seu casament. Això fa que comenci un seguit de mails amb el secretari d'aquesta. Un estira i arronsa amable i divertit per aconseguir arribar a la que ara és una gran estrella de serials televisius. 
El llibre alterna els mails amb flashbacks de la seva vida juntes, records dels moments que han anat marcant les seves vides. Aquesta alternança fa que la lectura sigui força àgil.
L'Ángeles Escudero i la Care Santos han fet un bon tàndem, com molt bé diuen elles, perquè les uneix també l'amistat i saben de què parlen. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...