7 d’oct. 2013

EL MÓN DE LA MÀGIA NO S'ACABA AMB HARRY POTTER...

Una bona notícia pels seguidors de la saga Harry Potter.  Warner Bros ha trobat la manera de seguir explotant aquesta "gallina dels ous d'or" i ha arribat a un acord amb J.K Rowling perquè escrigui l'adaptació de Fantastic Beasts and Where to Find Them. Si heu llegit els llibres o vist les pel·lícules sabreu que és un dels llibres de text que utilitzen els alumnes de Hogwarts (Escrit per Newt Scamander i amb pròleg d'Albus Dumbledore). Una obra que serveix com a complement al univers de mags i bruixes on existeix Harry Potter, però que segons l'autora: "no és una seqüela de la saga, sinó una extensió del món màgic".
La història se situarà 70 anys abans de que els protagonistes de la saga haguessin nascut. D'aquesta manera ja no hi ha cap necessitat de que els actors de Harry Potter hi intervinguin.
Aquest serà el debut de J.K. Rowling com a guionista. Recordareu que al 2012 va publicar la seva primera novel·la per a adults "La vacant imprevista" (personalment, a mi em va agradar menys que els seus altres llibres), doncs ara també ha estat descoberta com a escriptora de novel·la negra... S'ha sabut que la novel·la "Cuckoo's calling" signada amb el pseudònim de Robert Galbraith, també és obra d'aquesta autora. (Proa el publicarà el proper 14 de Novembre)
Naturalment després de confirmar que l'autora era ella, les vendes es van disparar, cosa que no ens assegura pas una bona lectura, caldrà esperar a llegir les opinions més imparcials dels lectors.

5 comentaris:

Sergi ha dit...

Caram, la Rowling té cops amagats! Encara tinc feina amb HP si vull acabar la saga, així que de moment aquests altres em queden molt lluny. Per no dir que 'La vacant imprevista' està tan lluny que no el llegiré pas.

rits ha dit...

Aquesta dona està tocada per la vareta màgica de l'èxit, oi?

Mònica Tarradellas ha dit...

A mi en Harry Potter no em diu massa res, a veure si com escriptora d'adults em captiva més!

Anònim ha dit...

a mi no es que no m'agradi la Rowling, es que directament em cau fatal, com a exemple

Anònim ha dit...

Jo era fan de Harry Potter. I crec que em quedaré ahí, de moment. No m'agrada que exploten eixe món màgic creat amb altres històries perquè sol ser algo que no és el que era però que tampoc pot ser-ho. Una miqueta decebedor, tot plegat. Després de la increïble saga de HP, no em vull quedar amb mal regust de boca i per ara no llegiré res més. La pel·li... quan l'estrenen ja vorem què se'n diu i ja decidiré. Ai, senyor!

Mi3eia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...