19 de set. 2013

QUI EL VOL LLEGIR? CANÇÓ DE GEL I FOC.

Bé, aquest cop sembla que, o bé era molt difícil, o el llibre que hi ha de premi no estira massa. Només dos han encertat el títol del llibre: En McAbeu i en XeXu. Quasi que ho volia fer a cara o creu, però he decidit que ho faré per ordre d'encertar-lo. O sigui, que el guanyador és el primer, el més ràpid... En Mc. Però no t'enfadis XeXu, perquè per premiar la vostra fidelitat a l'hora de concursar hi haurà una altra petita sorpresa... que només nosaltres tres sabrem...
I com ara estic molt atrapada en aquests llibres us deixo amb una mica de música.
De vegades la música d'una pel·lícula o sèrie ens arriba molt endins. Jo no he vist la sèrie, però crec que com a banda sonora dels llibres també s'hi adiu molt.
Personalment m'agraden més els violins, però segurament les dues versions s'escaurien en diferents moments dels llibres.
Són fantàstiques.


7 comentaris:

Sergi ha dit...

Mmm... sorpreses que només nosaltres sabrem...? Això m'interessa! Que misteriosa. Accepto la derrota, en Mac és bo i ràpid, hauré d'espavilar. La música de la sèrie enganxa molt, se't fica al cap i després la vas cantant tot el dia, i això que no té lletra!

McAbeu ha dit...

Entenc que estiguis ben atrapada per aquests llibres, a mi em va passar ben bé el mateix.

Aquesta vegada la sort d'arribar primer m'ha fet guanyar però també hauré d'espavilar-me si en Xexu s'espavila. ;-D

Gràcies pel llibre de premi i per la sorpresa que també m'ha agradat molt. :-))

M. Roser ha dit...

He posat els dos vídeos al mateix temps i he escoltat un fantàstic concert per violí i flauta travessera...Gràcies.

rits ha dit...

oooh, m'hagués encantat participar.... xò tenint en compte que no baixo el feedly de 100 posts pendents, .... he acabat arribant tard!

enhorabona als guanyadors!!!

jomateixa ha dit...

jo també ho he provat... hehe
és una temptació.

Susana Deseo Libros ha dit...

Me han gustado mucho las dos versiones de la música, he intentado poner las dos al mismo tiempo, pero no he sincronizado bien.... aún así se oyen divinas.
¡Ah!...Felicidades a los ganadores.

Besos

Ferran Porta ha dit...

jomateixa, sóc fatal, vaig més aviat de bòlid com des de fa ja mesos i he fet mooolt tard per desitjar-te... hmm... una bona Diada :P Espero, això sí, que passessis molt bon dia :)

Una abraçada,
Ferran

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...