31 d’ag. 2013

SECRETS COMPARTITS

No parlo gaire de mi mateixa, però he pensat que de tant en tant... no passa res.
Sóc cosina de molts cosins. Vull dir que només tinc una altra cosina i tot el demés eren cosins, SIS. Alguns bastant més grans que jo, per això vaig heretar alguna de les seves joguines. Com ara un Geyperman, un madelman, unes pistoles i un barret de pistoler... i una fantàstica espasa!
Recordo que l'espasa era un dels meus tresors més preuats, tot i que mai he estat violenta, recordo haver-hi jugat moltíssim per les golfes de casa. Jo i la meva imaginació. Suposo que perquè les meves amigues no tenien res que lligues massa amb aquest joc. 
Per què aquesta parrafada...  Doncs sí, ja he començat a llegir "Joc de Trons". I m'agrada que a més de grans guerrers també hi hagi nenes i dones fortes i lluitadores.
M'hi he resistit tant com he pogut. Després de llegir algunes de les vostres crítiques sabia que m'agradaria, però no volia enganxar-me a una sèrie de set llibres d'un mínim de... potser 800 pàgines cada llibre... Però l'he començat i ja no puc parar, ara el difícil serà fer una pausa després de cada un d'ells per llegir-ne algun altre.
He començat ara per què també començava vacances. Per fi!! Així que estaré una setmaneta desconnectada (o almenys ho intentaré). Passant-ho bé amb la meva família i entrant al món de la fantasia gràcies a aquest llibre que farà que la maleta pesi més del compte.
No feu res massa important mentre sigui fora, que no m'ho vull perdre!! 
;DD

9 comentaris:

Sergi ha dit...

Em sap greu, ja has caigut a les urpes del llibre dels Trons. Que consti que et vam avisar. Espero que en gaudeixis molt, igual que de les vacances. Al llibre hi ha de tot, i no hi falten dones de tots els colors. No només hi trobarem princesetes i donzelles, i pensa que encara te'n falten moltes per conèixer. Per com et descrius de petita, si t'agraden les dones fortes, potser tindràs molta simpatia per la Brienne de Tarth. Però ja arribarà...

jomateixa ha dit...

Aquesta encara no l'he conegut... que dolent!
De moment em te enganxadíssima, i ja saps que tu ets el principal culpable!

M. Roser ha dit...

També m'agrada això de les dones lluitadores...Jo tinc dues nebodes, i em sembla que no les he vistes mai jugar a nines, a una li encantaven els Clics, els Barrufets i els Legos i llegir novel·les policíaques.
Mentre estiguis aquí per fer l'enllaçada de blogs...
Pasa-t'ho molt bé.



Garbí24 ha dit...

Bones vacances.....estarem quiets. :-) o no......

El porquet ha dit...

Doncs abans de res, que vagin molt bé les vacances! I després, benvinguda al club de fans (ampli) de Game of Thrones! Jo acabo de començar el 3r llibre, i també vaig tenir reticències a llegir els llibres pels mateixos motius que exposes, i perquè jo ja vaig seguint la sèrie a mesura que va sortint cada nova temporada.

Segur que t'encantarà!

Elfreelang ha dit...

bones vacances i bones lectures!

rits ha dit...

Si, estic d'acord, la Brienne t'agradarà! Xò jo em quedo amb la Daenerys.

A gaudir de les lectures i de les vacances!!!

Pons ha dit...

Les dones de jocs de Trons no lluiten precisament amb espases, tenen altres armes... Bé, n'hi ha una que si, i una altra que en va aprenent de mica en mica

Josep ha dit...

No tinc el costum de comentar al teu blog, ja que poc puc afegir, però avui ho faré: NO HE VIST MAI JOC DE TRONS.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...