12 d’ag. 2013

NOVA SECCIÓ ... US AGRADEN ELS BOOKTRAILERS?

Us agrada visualitzar trailers? Doncs us confesso que fer-ho és una de les meves temptacions. 
Sempre m'ha agradat veure els trailers de les pel·lícules. suposo que és perquè contenen el millor, i potser en alguns casos l'únic bo, de la peli... Els booktrailers encara no es poden comparar amb els trailers cinematogràfics, però ara estan agafant embranzida i són molts els que ja mostren els seus llibres per aquesta via.
El booktrailer haurà d'aconseguir despertar la nostra curiositat, atraure el nostre interès i que després cobreixi les expectatives o que l'únic bo sigui el publicista ja serà una altra cosa.
Així que, en aquesta nova secció podrem comentar si llegiríem o no el llibre veien el bookTrailer...


"Un grupo de jóvenes decide construir una "habitación oscura". Al principio la utilizan para experimentar, para practicar sexo anónimo sin consecuencias, por una mezcla de juego y transgresión... Pero pronto todo va a cambiar."
"Un grup de joves decideix construir una "habitació fosca". En un principi per experimentar, per a practicar sexe anònim sense conseqüències, per una barreja de joc i transgressió... Però aviat tot canviarà."
El llegirieu?

7 comentaris:

Sergi ha dit...

La veritat és que no em diuen res aquests booktrailers, n'he vist algun i em quedo igual. Em feia gràcia el de 'El nom del vent', però és que ja havia llegit el llibre. No crec que amb un vídeo d'aquests aconsegueixin cridar la meva atenció, prefereixo les ressenyes, o la sensació que em provoca el llibre en tenir-lo a les mans. Pel que diu en el vídeo i l'escrit... no sé no m'acaba de fer el pes.

Yáiza ha dit...

A mi em fa gràcia que es facin booktrailers. Fins ara l'únic que havia vist és també el de El Nom del Vent (va estar penjat aquí, potser?), i l'anunci que feien per Sant Jordi de l'Estiu que comença, de la Sílvia Soler (no era ben bé un booktrailer... però els anuncis televisius de llibres tampoc són cosa freqüent. Ho trobo curiós i una manera més o menys novedosa d'arribar al públic. Clar que segurament es faran booktrailers dels llibres que menys publicitat necessiten (perquè tenen un cost, i aquest cost s'ha de saber cobert d'entrada!).
Crec que per mi, més que una manera de decidir-me a comprar un llibre, serà una mica una forma d'anticipar-me a una lectura que espero i que encara no està disponible (m'encantaria poder veure el del 3r del Kvothe, per anar fent salivera!). L'únic perill que tenen és que, com les ressenyes de les contraportades, diguin més del que cal saber abans de començar a llegir... això em faria ràbia!

McAbeu ha dit...

Jo també estic més acostumat als trailers de pel·lícules que no de llibres, però em sembla bona idea aquesta nova secció que ens proposes, pot ser força interessant. Encara que estic ben d'acord amb el que diu la Yáiza al final, si per fer-me venir ganes de llegir el llibre m'expliquen massa coses, ja no tindria tanta gràcia.

Pel que fa al vídeo d'avui, dir-te que no m'ha animat gaire a llegir el llibre. No m'ha enganxat, vaja. :-))

Jo.Ca Pat ha dit...

jo trobo interessant q es facin aquestesc oses, no sempre tens temps de buscar ressenyes per saber si t'agradarà un llibre o no!
Salkutacions.
http://humanidadesyalgomas.blogspot.com.es/

sa lluna ha dit...

Jo crec que és com tot quan comença. Potser la novetat ajudi a augmentar les vendes però, com ja han dit, això té un preu i no sé realment qui podrà pagar aquesta publicitat.
A mi m'encanta que el llibre em trobi a mi, perquè penso que si passa és que aquest llibre era per a mi, que m'agradarà ...

Molt bona tarda!

jomateixa ha dit...

L'argument sembla que no estigui malament del tot, però al trailer potser sí que li falta alguna cosa per atraure més.

En quant a la part econòmica, amb la muntanya de vídeos que es pengen ara al Youtube, de vegades un trailer fet amb pocs mitjans però amb una bona idea atrau més que un fet amb més pressupost.
I sobretot suposo que el que caldria és que el que el fa s'hagi llegit el llibre i sàpiga que és millor dir i per suposat, tot el que s'ha de guardar per no explicar massa.

rits ha dit...

Ostres, doncs jo no n'havia sentit parlar d'això dels booktrailers i m'ha agradat moltíssim la idea!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...