5 d’ag. 2013

I... MÉS FOTOS

Encara no us heu fet la foto per participar en el QUI EL VOL LLEGIR? d'aquest mes. Doncs no espereu als últims dies, teniu fins al 10 d'Agost. Aquí en teniu algunes recomanacions més. 
Els tres primers, encara que recomanen per separat pertanyen a la mateixa família...

El Pau s'ho està passant bé llegint a l'Elvis Riboldi de Bono Bidari i veient el Barça també... hehe.

La Núria ens recomana un llibre on tornem a acompanyar a la Carlota en el difícil camí dels adolescents: El Gran Llibre de la Carlota de Gemma Lienas.
L'Angels ens recomana uns llibres una mica més picants... Lligada a tu de Sylvia Day, que és el tercer llibre de la saga. Haureu de començar per No T'amago res i Reflectida en tu. Però vigileu de no llegir-los sota un sol massa fort, no fos cas que us agafés un cop de calor...

Els següents...: 
Pons m'envia una nova foto (que m'agrada especialment. No sé perquè...) amb una nova recomanació, Les mentides de Locke Lamora de Scott Lynch.

I finalment una Foto-Recomanació-Protesta. En Josep A. em diu que des que s'ha jubilat està recuperant el temps perdut amb les lectures. Aprofita qualsevol moment per llegir, com es pot comprovar en la foto... Ens recomana L'Ombra del Vent de Carlos Ruiz Zafón.
Però també em diu que tot i que a ell li agrada fer un repàs als blocs de llibres, no acostuma a comentar (massa complicat), i tot i que segueix els meus concursos, troba que són molt difícils d'encertar. I aquí ve la PROTESTA: Justament aquest joc que és tant fàcil que tothom hi pot participar, només enviant una foto, resulta que Jomateixa, com sóc molt espavilada (paraules textuals d'en Josep A.), m'he saltat un mes. O sigui que el joc inclou Juliol i Agost, però només regalo un llibre!!
Doncs bé, per què veieu que jo -si puc- faig cas de les suggerències... us comunico que hi haurà dos llibres de regal. El primer, Nits Fredes de Ba Jin (Viena Edicions) serà sortejat el divendres 16 d'Agost, dues últimes xifres del número de l'ONCE i el segon Crim de Sang de Sebastià Alzamora (LaBuxaca) serà sortejat el 23 d'Agost, dues últimes xifres del número de l'ONCE. 
Per fer-ho més repartidor, el primer guanyador no podrà participar en el segon sorteig. Així doncs si per casualitat el segon llibre tornés a tocar al mateix concursant es tornaria a sortejar.
(Apa, ja pots estar content, ara hauries de intentar fer algun comentari. No cal que et donis d'alta de res, només has d'escriure el que sigui i clicar a "anònim")

8 comentaris:

Yáiza ha dit...

Ooooish!! És que no estic llegint res! Només els manuals del MIR! Però bé, aviam si penso en fer una foto al pobre llibre que vaig deixar a mitges (i no perquè no fos bo!!) i participo igualment!

Per cert, Pons, tinc el mateix lector que tu!

Sergi ha dit...

Com, que no podré guanyar els dos llibres? Ho trobo fatal això!

No, ara seriosament, aquesta protesta la trobo una mica massa exigent, a sobre que ens regales llibres, ens queixem que et saltes un mes?? Ostres, sí que anem forts...

Anònim ha dit...

I si t'envio una tercera foto? No, no, ja està, 3 seria ser un pesat xD

Anònim ha dit...

l'avi diu que està content, però ho estarà més si litoca ;D

jomateixa ha dit...

Encara que no l'estiguis llegint ara, pots recomanar-ne un que t'hagi agradat.

jomateixa ha dit...

Els jubilats estan super actius amb el tema protestes :]

jomateixa ha dit...

Em pots enviar les fotos que vulguis.
;DDD

jomateixa ha dit...

... aquests avis ho volen tot!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...