17 de juny 2013

LLEGIR EN CATALÀ ÉS UN DELICTE... ?

Oju, que potser ho serà si seguim així. 
Però no patiu que ara no començaré pas a parlar de política ni polítics. No crec que es mereixin més publicitat, ja en tenen massa. 
Avui parlaré d'una nova editorial. LLIBRES DEL DELICTE, que ens promet històries d'aquí amb personatges de casa nostra, amb situacions i escenaris familiars. Una editorial de novel·la negra que vol apostar per les noves veus catalanes però sense deixar de banda els autors consagrats.
Publicarà de sis a vuit novetats l'any. 
De moment ja tenim al mercat Independència d'interessos de Marc Moreno, i  durant aquest mes de Juny es publicarà Coll avall de X. Díaz i M. Martínez. Si hi feu un cop d'ull veureu que totes dues tracten de temes molt actuals, que ens afecten de ven a prop.
Mira doncs, ja vaig tard. Així que ja tinc la primera a les mans i en parlarem ben aviat. 

7 comentaris:

Sergi ha dit...

Començar un projecte editorial en els temps que corren és poc menys que un miracle. El sector està fatal, pel que es veu. Però fer-ho en català i apostant per gent d'aquí és propi d'herois. Suposo que el mateix Marc Moreno és el responsable de l'editorial, oi? Molt valent, li dedico tota la sort del món i a veure si gaudim de novel·la negra de la bona.

Jo.Ca Pat ha dit...

Molta sort a aquesta nova editorial, té molt bona pinta.
Salutacions.
http://humanidadesyalgomas.blogspot.com.es/

McAbeu ha dit...

El disseny del primer llibre (el groc i negre) m'ha recordat la col·lecció "Selecció de la Cua de Palla" on jo vaig descobrir alguns dels clàssics del gènere negre.
Aquest és un gènere amb seguidor molt fidels, espero que aquest nou projecte aconsegueixi fer-s'hi un lloc. El hi desitjo molta sort!!

Anònim ha dit...

Gràcies pels ànims! Creiem que s'ha de picar pedra a la literatura en català i apostar pels escriptors de casa, promoure la lectura en català però també la bona producció en català.

I sí, McAbeu, el disseny de tota la col·lecció és un homenatge a la Cua de Palla, mantindrem el disseny i els colors de les cobertes (un groc i un altre vermell alternativament) perquè el lector ens identifiqui amb un tipus de literatura, amb uns continguts i amb una manera de fer.

Ja tenim el primer llibre a la venda i el segon surt a finals de mes. De moment la rebuda ha estat positiva. Hem posat els llibres a 12 euros, amb una bona edició i un disseny i uns textos treballats, per tal de fer-los més accessibles per preu.

Ara només queda que es venguin ;)

Marc Moreno (l'has encertat, Xexu)

Ferran Porta ha dit...

M'ha semblat molt bo el títol del teu post :-P

Montse G ha dit...

Doncs haurem de seguir d'aprop aquesta nova editorial, m'encanta la novel·la negra. L'aspecte em recorda molt a "La cua de palla", a la qual em vaig enganxar quan va sortir ja fa una plia d'anys.

Unknown ha dit...

Felicitats per aquesta iniciativa! La novel·la negra cada dia té més lectors. Us desitgem el millor!

Imma Asensio
http://www.mater.cat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...