21 de juny 2013

LA CASA DELS MEUS LLIBRES

Fa més d'un any vaig fer un post una mica trist. Els meus llibres s'havien d'encapsar fins que els pogués donar un lloc millor. El lloc on eren se'ls havia fet petit i es destinava a altres coses i el lloc on havien d'anar encara no tenia pressupost assignat. (sona molt professional, però vol dir que fins que no tingués els calés no hi hauria llibreria).
Avui és un dia feliç, s'ha posat en marxa el muntatge del seu habitatge. Aquest cap de setmana ja podré escampar capses, obrir-les, i gaudir de nou dels meus llibres. 
Retrobar-me amb vells amics enyorats, recobrar les sensacions, gaudir dels colors, les lletres. Endreçar-los per temes, o potser per autors, per idiomes o qui sap si per editorials... Hi ha tant que mirar, tant que tocar, olorar la barreja de fusta i paper, tant que gaudir...
Bon cap de setmana.
(Us recordo que avui és l'últim dia per endevinar el joc d'aquest mes. Feu una última ullada a veure si us ve la inspiració. Dilluns sabrem qui ha guanyat)

10 comentaris:

Isabel R. ha dit...

Ostres quin cap de setmana mes maco ... ami tambe m'agradaria passar-me un cap de setmana així (necessito mes prestatgeries) Gaudeix-ho.

Sergi ha dit...

No saps com t'entenc! I no m'estranya gens ni mica que sigui un dia gran, jo ho viuria exactament igual. No recordava que ens haguessis explicat que tenies els llibres en caixes, ja perdo la memòria, però si era per acabar encabint-los en una llar com aquesta que ens ensenyes haurà valgut la pena l'espera! Quedarà tan bé tota aquesta paret plena de llibres... oi que ens n'ensenyaràs alguna foto del 'després'? Serà un plaer veure-la.

I per tu el gran plaer serà fer la recol·locació de tots els llibres, una tasca de la que jo també gaudiria enormement. Segurament en tens molts més, però periòdicament jo també vaig fent canvis i em plantejo noves classificacions. Espero anar acumulant més i més llibres al llarg de la vida, són un tresor. I espero que algun dia tindré un espai com el teu per guardar-los tots. Seria un somni per mi, i també per ma mare!

McAbeu ha dit...

Quina feinada que tindràs i que bé que t'ho passaràs fent-la. :-)))
És molt maca aquesta prestatgeria i quan estigui plena de llibres encara ho serà molt més. M'uneixo al prec d'en Xexu: Ens ensenyaràs el 'després', no?

Salvador Macip ha dit...

Aaah! Llibreries per omplir! El meu somni! Que bé t'ho passaràs, t'envejo...

M. Roser ha dit...

Unes senyores estanteries, per guardar-hi un tresor de llibres i una bona feinada...
Petonets.

Jordi Policarp - Els llibres del celler ha dit...

Quina sana enveja. Hi deuen cabre uns quants centenars !
Felicitats.

Sergi ha dit...

Fixeu-vos que el que representa una feinada de por, i que podria esdevenir una feina monòtona, treu llibre de la caixa, posa llibre a l'estanteria, és una cosa que ens il·lusiona a la majoria dels que em comentat, es parla d'enveja i tot! Una mostra més de la importància dels llibres en la nostra vida, de com ens els estimem i sobretot de com els gaudim, que fins i tot posar-los en ordre ens satisfà!

jomateixa ha dit...

No sabria expressar en paraules l'increïblement bé que m'ho estic passant, però veig que no cal per què tots ho enteneu perfectament.
Estic descobrint que m'agradaria rellegir-me molts dels llibres que ara estan passant per les meves mans i també que les meves filles podrien estar molts anys llegint sense necessitat de comprar ni un llibre. Però com són filles de la seva mare tampoc poden resistir-se a llegir novetats.

Potser sí que faré un altre post del després, amb unes quantes fotos...

Elfreelang ha dit...

enhorabona per tu i pels teus llibres!
bona revetlla!

Assumpta ha dit...

Quina meravella!! Quin espai tan, tan maco!! Els teus llibres estaran contentíssims aquí, no en tinc cap, cap dubte ;-))

M'has fet pensar en fa uns... dotze o tretze anys... jo vaig fer un canvi similar i recordo la il·lusió amb la que vaig estar prenent mides, calculant què feien els llibres més grossos que tenia, què feien els més petits, per adaptar les mides de diferents prestatgeries...

Gaudeix-ne MOLTÍSSIM!! ;-)

Ah!! I volem fotooooooooo :-DDD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...