18 de maig 2013

QUIN ESCRIBLOGGER ERA...?

Doncs és clar que sí. Era en Joan Gasull (Garbí). La veritat és que crec que sí que hi ha molta semblança amb el Joan actual... hehe.
Podeu llegir el post que vaig fer del seu llibre aquí.
Ja he repartit números entre els encertants, Carme, McAbeu, Isabel, XeXu, i també li he dit a en Joan Gasull que posi als comentaris del post un número de l'1 al 12 (ell no sap a qui pertanyen els números, és clar). El número triat guanyarà el lot de llibres de cuina.


Gràcies per participar i estigueu al cas, que el mes que ve n'hi haurà més...

6 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Com que ahir vaig fer els meus cinquanta anys hi posaré el número 5 desitjant sort als participants i felicitar la teva feina bloguera......

McAbeu ha dit...

Primer que tot felicitar-te per l'aniversari Joan i després dir-te que n'hauries pogut fer 80 (o 10, o 100, que eren els números que tenia jo) :-))
De totes maneres, felicito de tot cor al guanyador. Esperant que quan aprengui a fer les "quiches" aquestes del tercer llibre, ens convidi a tastar-les :-DD
I posats a felicitar, una altra felicitació per la Jomateixa desitjant-li que no es cansi mai de fer-nos jugar. :-)

jomateixa ha dit...

Felicitats Joan!!
i felicitats al guanyador. En XeXu, que potser no l'estirava massa aquest premi, però ja passa això que quan t'és igual, et toca... hehe.
Estic amb en Mc, a veure si ens convida a fer algun tastet.

Sergi ha dit...

Doncs sí, fetes les comprovacions pertinents, jo tinc el número 5! Caram, feia temps que no em tocava res ara! I és veritat que jo a la cuina sóc un negat, però què hi farem, potser amb aquests llibres podré aprendre alguna cosa. Gràcies Joma, i a tots els altres participants per mantenir viu aquests jocs. De veritat que us voleu arriscar a fer un tastet del que jo pugui preparar...?

zel ha dit...

Com que estic desaparegudano me'n vaig assabentar. El guapo d'en Joan "Garbí". Felicitats al guanyador!

Isabel R. ha dit...

Felicitats Joan per aquests 50 anys i a en XeXu que gaudeixi de la cuina!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...