25 d’abr. 2013

EL DESPERTAR I LA TRANSFORMACIÓ de Amanda Hocking

Les sagues paranormals no deixen d'estar de moda. En tenim de vampirs, de bruixes i bruixots... Aquesta saga és una mica més humida.
Amb El Despertar ens endinsarem en aquesta nova saga. Aquest primer llibre és introductori, coneixerem els protagonistes i el dia a dia de les seves vides, que es veurà trencat per l'aparició d'unes noies misterioses. Només seran això o també seran perilloses...? Estaran relacionades amb les desaparicions d'alguns dels nois del poble?
Tot i que ella no ho havia demanat, li havien donat un do fabulós que feia sentir la Gemma més viva que mai. Però també comportava una maledicció.
No podràs quedar-te només amb el primer llibre, hauràs de continuar per saber si se'n podran sortir de tot plegat. 
A la Transformació, la Harper, germana gran de la Gemma, que ha assumit el paper de mare des que aquesta ha estat incapaç de fer-ho, després d'un accident, no es rendirà i buscarà la manera de recuperar la seva germana. Per sort no estarà sola, en Daniel li farà costat. Un noi que és immune al poder d'aquestes noies especials...
Una autora jove que va trobar el seu camí també a les xarxes socials i que ha aconseguit un nou èxit en aquest gènere romàntic-fantàstic.

3 comentaris:

Jo.Ca Pat ha dit...

Hola! pensava que seria més fàcil trovar un bloc sobre llibres, ets el primer que em trovo, i com m'agrada saber de què van nous llibres per llegir-los o no, et seguiré. Salutacions!
http://humanidadesyalgomas.blogspot.com.es/

jomateixa ha dit...

Què bé que sigui la primera que hagis trobat.
He fet una visita també al teu bloc. Ens "veiem"...

El porquet ha dit...

Doncs sembla que, de fa un temps ençà, tot hagin de ser sagues, trilogies i llibres enllaçats! I callo, ja que jo estic amb la saga de Game of Thrones...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...