4 d’abr. 2013

CÒMIC JOC DE TRONS

Joc de Trons és una saga que, si no m'equivoco, té 7 llibres... La veritat és que em va fer molta mandra començar una saga tant llarga i es van quedar en la llista de llibres pendents de llegir. Tampoc n'he volgut veure la sèrie, per si un dia em decideixo. Si en voleu llegir bones ressenyes qui si que se'ls està llegint tots és en XeXu.
Avui 4 d'Abril surt a la venda el còmic de Joc de Trons  així que ja ho sabeu, si voleu llegir-lo de manera més lleugera, o sou més de còmic, ja no teniu excusa. O sigui que ja no tinc excusa.
Qui el publica en català?: Fanbooks és un nou segell del Grup 62. Un projecte que vol connectar i ampliar tendències de diferents generacions. Va començar amb "Nits de guàrdia" de Paula Roc i té altres títols com "Maravellós desastre" de Jamie McGuire. "Cançó de mar: El Despertar i La Transformació" d'Amanda Hocking, entre altres. I ara ens sorprèn amb aquest fantàstic còmic.
Un bon regal pel proper St. Jordi.


6 comentaris:

Sergi ha dit...

Ja només em faltava això! Després dels llibres i la sèrie, que per cert ja han estrenat la tercera temporada, un altre format per consumir! Ai ai ai, aquesta saga no s'acabarà mai!

McAbeu ha dit...

Em quedo amb els llibres però segur que aquests còmics tindran molt d'èxit per poc fidels que siguin a l'original.

Carmina ha dit...

Jo no soc de litetatura fantastica, però el meu fill te a la prestatgeria El primer volum, poc a poc diu que aniràn queient. Sempre ha sigut aficionat al comic pero supong que com ja té el llibre deixarà passar aquesta modalitat

Josep M Solé ha dit...

Bona notícia pels mandrosos de la lectura! ara que s'atansa Sant Jordi està bé tenir idees de "llibres" per regalar, gràcies!

Deric ha dit...

Vaig començar el primer llibre, però a les 20 o 30 pàgines ja em vaig cansar. La sèrie tampoc l'he vist, però potser en format còmic sí que m'hi enganxaré.

Olga Xirinacs ha dit...

¡Ai trons! Fa temps que no sento tronar. Mesos. Alguns trons trontollen. Dels d'aquí baix.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...