2 d’abr. 2013

CAMINARÉ SOLA de Mary Higgins Clarck

N'he llegit molts de Mary Higgins Clarck (gran admiradora de les novel·les de Sherlock Holmes). Això no necessariament vol dir que sigui molt bona o que m'agradi en desmesura. Suposo que ho podríem comparar amb l'addicció a fer mots encreuats. Ja et saps una bona part de les respostes, però sempre hi ha reptes nous.
Té un esquema comú en gairebé totes les seves novel·les: Una dona amb problemes; alguns homes al seu entorn, un d'aquests serà el dolent i algun altre el que l'ajudarà a sortir de l'embolic; i un final a contrarellotge. La temàtica és diferent en tots els llibres, però el patró on estan escrits és similar. Suposo que com li funciona molt bé no té per què canviar, tots els seus llibres són èxits de vendes. Potser el més diferent que he llegit és "Bessones Vestides de Blau".
En aquesta història de suplantació de personalitat, ens demostrarà el mal que pot fer una sola imatge. Com podem fer judicis precipitats seguint "el que diu la gent", passant per alt detalls importants només per no contradir el que pensa la majoria. El que la protagonista no sap és que el malson que ara està vivint és part d'un pla que va començar fa gairebé dos anys, quan algú va segrestar el seu fill...
Potser jo ja n'he llegit massa, per què no vaig deixar-me portar pel camí que ens mostra l'autora i a la meitat del llibre ja tenia el meu sospitós principal, que va resultar ser el correcte. Així i tot crec que és fa de bon llegir. Segurament tornaré a caure en la temptació i aquest no serà pas l'últim que llegiré d'ella.
Aquest cop he aconseguit fer tot l'encreuat
 

3 comentaris:

Unknown ha dit...

No coneixia l'autora, però pel que dius d'ella donen ganes de llegir-la. M'apunto el llibre, jo també sóc fan de S.Holmes.

Petons!!! :)

Pilu ha dit...

Està molt bé aquesta comparació que fas amb els mots encreuats. Jo llegeixo aquesta autora quan estic molt cansada, i en aquestes situacions m'agrada. L'ambient dels personatges sempre és educat i "glamurós", i això ajuda a que s'empassi bé.

Assumpta ha dit...

Noia, me n'has fet venir ganes!!! :-))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...