25 de març 2013

LaButxaca CREIXEMENT PERSONAL

Els llibres de creixement personal no acostumen a ser la meva lectura preferida, però he d'admetre que alguns d'aquests títols em criden força l'atenció i amb aquests preus... Segurament algun en caurà. (El monjo ja fa dies que el tinc a la llista de pendents)

7 comentaris:

Sergi ha dit...

Miro d'evitar aquests llibres, el preu és bo, com tots els de labutxaca, però això del creixement personal... creix la panxa si no fem bondat, però poca cosa més!

Olga Xirinacs ha dit...

No crec en els llibres de creixement personal, que ja formen gènere propi. Senyal que els que en llegeixen són disminuïts com a persones.
En canvi, penso que cada bon llibre ens fa créixer personalment.
¿Hi ha algun llibre que ens faci disminuir personalment?

Neguema ha dit...

Jo m'he llegit el de "Dimarts amb Morrie", i em va encantar, vaig plorar moltíssim (cosa anormal en mi) i en vaig extreure un munt de reflexions.
Per altre banda, em van recomanar el del Ferrari ja fa molt temps però no és una lectura que em cridi en extrem, així que segons com bufi el vent me'l llegiré o no!

jomateixa ha dit...

El del "monjo" ja el tenia a la llista abans de saber que era d'aquest gènere, normalment això em fa tirar una mica enrere, però pel títol em semblava que havia de ser divertit.

jomateixa ha dit...

Estic d'acord amb tu que cada bon llibre ens aporta alguna cosa i això ens fa créixer personalment.
Així i tot hi ha d'haver llibres per a tots els gustos.
Disminuir personalment... suposo que podria existir, però crec que com és tant fàcil no llegir-lo... cap problema.

jomateixa ha dit...

Doncs mira, potser també l'haurem de posar a la llista de pendents.

rits ha dit...

Dels quatre, n'he llegit dos. Ves on et porti el cor, sincerament, em va decebre. En canvi, Dimarts amb Morrie, imprescindible.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...