5 de març 2013

LA COL·LABORADORA de Empar Moliné

La col·laboradora és una escriptora a l'ombra d'altres escriptors més mediatics. Ella s'encarrega de recollir la informació, donar-li forma, i si cal afegir-hi més teca per tal que les històries que en surtin siguin més interessants. Els altres s'encarreguen de posar la signatura al llibre i rebre els elogis. Ella només és la col·laboradora.
Un llibre ple de personatges, de realitats absurdes, però alhora tant verídiques que no ens deixen acabar de riure de les situacions per què les tenim ben a tocar i potser no sempre les volem reconèixer
L'autora ens explica la història d'aquesta dona i al mateix temps la d'altres personatges que s'han creuat a la seva vida amb tocs d'ironia, humor i un deix d'amargor alhora.
Encara no havia llegit res d'Empar Moliner i la tenia feia temps als pendents. Segurament repetiré.
El primer capítol: aquí

5 comentaris:

Sergi ha dit...

Vaig llegir almenys un recull de comptes de l'Empar Moliner i no em va convèncer, com tampoc Monzó o Pàmies, la seva tragicomèdia no se'm posa bé. Però aquest llibre plana al meu voltant, n'he vist un parell de ressenyes favorables, no sé si m'hi animaré algun dia.

Carmina ha dit...

Fa temps que li tinc ganes a aquest titol, però sempre se'n creuen altres pel camí. Jo tampoc he llegir res de l'autora.

Olga Xirinacs ha dit...

No em permet accedir-hi. Veuria com escriu l'Empar.

Anònim ha dit...

A mi em passa el mateix, encara no he llegit res de la Moliner
passa que tinc certs perjudicis pel que fa als escriptors amb tanta presència als mitjants
En qualsevol cas, li farem una ullada, a veure que tal

salut i dinerets

Josep ha dit...

Amb els anys la seua obra ha anat a millor. No tothom pot dir el mateix.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...