28 de gen. 2013

ENTREVISTADA . . .




He comentat en varies ocasions llibres de la Sílvia Romero, i em va fer molta il·lusió que, en començar aquesta nova secció a la revista cultural on col·labora, pensés en aquest bloc.
La il·lusió inicial es va convertir en por en instants, això de ser entrevistat posa més nerviós del que sembla. Al bloc parlem de llibres i tot i que no es poden evitar algunes referències personals no acostumo a parlar massa de mi mateixa.
Bé doncs, vaig contestar el millor que vaig poder i aquí la teniu.


12 comentaris:

Garbí24 ha dit...

ja he fet la meva crítica.........;)

Sílvia ha dit...

Molt bona entrevista, completa i distesa. El teu nom m'agrada molt, fa uns anys vaig viure a Alemanya i em va sorprendre que el tenien moltes noies i el deien molt orgulloses.

Sergi ha dit...

He llegit les teves respostes, molt assenyades totes, que es noti que els blogaires no som només una colla de frikis rere una pantalla, hehehe. Està molt bé el que dius, ho comparteixo molt. Suposo que tenim maneres de viure els blogs força similars.

El porquet ha dit...

Caram, caram, entrevistes i tot! D'aquí a Hollywood i va un passet! ;p Sempre és agradable veure com el món blogaire es fa ressò a través dels seus actius membres!

Inés ha dit...

Felicitats!! És cert que posa molt nerviosa. No fa gaire em van fer una petita entrevista en un programa sobre literatura en una radio de Manlleu :)
Vaig a veure l'entrevista!

Salvador Macip ha dit...

Molt bé, Ramona! (Ara que has sortit de l'armari ja et podem dir pel nom :)) Molt interessant conèixer més coses dels qui fan els blogs qeu llegim.

M. Roser ha dit...

Moltes felicitats, no li passa a tothom això de sortir als papers perquè l'entrevistin...
Saps, jo de segon nom també em dic Ramona...Me'l va posar el padrí de bateig...
Petonets.

cantireta ha dit...

Hola, guapa Ramona! :0)

La calçotada serà en diumenge 3 de març. És més que probable que quedem al meu poble per anar tirant des d'allà cap a Santes Creus. Pots deixar-me un missatge al meu correu electrònic, que trobaràs al meu perfil.

Una abraçada, bon dimarts i fins aviat!
Montse/cantireta

jomateixa ha dit...

gràcies a tots pels comentaris. Aquests dies, amb el vent, tinc Internet que ara sí ara no i quasi no he pogut connectar.

jomateixa ha dit...

gràcies per fer-m'ho saber. A veure si podrà ser.

jomateixa ha dit...

Noooo! i ara! a Hollywood no!!
Que vinguin ells aquí si volen, que s'hi està millor ;DD

Olga Xirinacs ha dit...

Molt encertada, l'entrevista, i molt ben mesurades les respostes, que denoten un gran sentit comú (cosa que no és gaire corrent, no et pensis...)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...