5 d’oct. 2012

LA HIJA DE MI MEJOR AMIGA de Dorothy Koomson

Anava de regal al comprar una revista femenina, així que no puc dir que la comprés sense imaginar-me que seria una novel·la destinada a aquest públic.
La història està bé: Havien estat les millors amigues però s'havien deixat de parlar per culpa d'un home. Dos anys després l'Adel té leucèmia i li demana a la Kamryn que quan ella no hi sigui es faci responsable de la seva filla Tegan de cinc anys, que de fet és la filla del culpable de que s'enfadessin. La Kamryn, fins llavors una gran professional, que tenia la feina el primer de la llista, veu com tota la seva vida es desbarata.
Com he dit la història està força bé, però l'autora emfatitza massa els moments dramàtics, els fa durar i durar. I naturalment superats aquests moments, també hi entra una part romàntica. Ha de triar entre l'amor del passat i pare de la filla i l'home que l'ha ajudat a superar-ho tot els últims mesos.
Ara feia temps que no parlava d'aquest tipus de novel·la. Potser he parlat d'algunes que també estan recomanades més per a lectores femenines, però no de manera tant marcada.
Molt recomanable per a qui li agradin les novel·les drama.romàntica.ambfinalfeliç.

2 comentaris:

Jordicine ha dit...

No seria el meu estil. Una abraçada.

Olga Xirinacs ha dit...

M'agraden els teus comentaris perquè els dedueixo imparcials: hi dius el que en penses, tant si t'agrada com si no tant, i el futur lector en pot quedar ben orientat.

Dic 'dedueixo' perquè moltes vegades no he llegit els llibres que es comenten; però és cert que m'agrada llegir 'com' es comenten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...