19 d’oct. 2012

200 I MÉS...

A l'estiu fa massa calor per passar-se hores a la cuina preparant grans menjades que després ens costen encara més de pair i fins i tot quan tenim convidats, preparem coses fredes, ràpides i fàcils.
Ara que el temps va refredant-se i sembla que ja ens vingui més de gust tornar a fer coses més elaborades i com aquest cap de setmana tinc convidats, he tret alguns llibres del rebost d'aquells que t'ensenyen a quedar bé des de l'aperitiu fins als postres. (tots els llibres de cuina els guardo al rebost, així els tinc a mà)
Apa doncs, jo me'n vaig a treballar-m'ho i us deixo amb una bona recomanació de cuina.
Bon cap de setmana.

5 comentaris:

El porquet ha dit...

Apaaaa que ja veig que us fareu una fartanera aquest cap de setmana! I si és casolà encara millor! Bon profit i bon cap de setmana!

Garbí24 ha dit...

No tens una cadira buida?...... :-)

jomateixa ha dit...

Jo procuro que el menjar sigui bo, però les riatlles que ens fem encara engreixen més.

jomateixa ha dit...

I tant! sempre faig menjar de més pel que pugui ser.

Olga Xirinacs ha dit...

M'ha quedat una recança... El pobre home que va morir ara fa poc per una amanita phalloides, el diari no diu pas que se la vagi menjar... Si és pudent i en forma de fal·lus... ¿quins usos se'n poden fer?
Compte, doncs, com es prenen els aliments.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...