28 de set. 2012

EN SHERLOCK NO MORIRÀ MAI...

Ahir van tornar a fer el primer capítol de Sherlock a TV3. Esperem que aquest cop en facin més de tres. Inevitablement el vaig tornar a veure.
La versió potser no és perfecta, però a mi m'enganxa. En canvi altres Sherlocks que es fan últimament...

No se, no se. Mira que sóc una enamorada d'en Sherlock Holmes i n'he vist moltes versions, però... no ho acabo de veure clar això d'en Sherlock a Madrid.

9 comentaris:

Assumpta ha dit...

Jo també el vaig veure!! :-)
(La primera vegada no l'havia vist) i em va fer gràcia que "el dolent" és el mateix actor que, a la sèrie de la BBC de Bleak House (El casalot o Casa inhòspita) de Dickens, feia un paper especialment antipàtic... Mr. Smallweed.

L'actor Phil Davis, he d'admetre que el vaig reconèixer per la boca...

Assumpta ha dit...

Ai, que he clicat abans d'hora!! :-))

Res, que la "peli" espanyola, evidentment, hi ha d'haver alguna noia amb poca roba i al llit... són taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan originals... La falta d'imaginació ja ho fa això.

I aquí tenim a Mr. Smallweed i aquí fent de taxista a Sherlock Holmes :-))

jomateixa ha dit...

doncs dels enllaços que has posat, l'últim és el que fa menys por!

Assumpta ha dit...

Doncs mira... un terrible assassí! :-))

M. Roser ha dit...

Jo recordo el Sherlock de ja fa uns anys amb molts capítols, que em va agradar molt, aquesta versió la trobo menys reeixida...

Mireia ha dit...

A mi aquest "nou Sherlock" m'agrada. La sèrie de la que parla la M. Roser també m'agradava. Els llibres també.. Potser sí que m'agrada Sherlock, aquest de Madrid no ho sé.. caldrà veure'l per opinar

Olga Xirinacs ha dit...

Posats a viatjar, ja se sap que els britànics feien -i fan- moltes sortides turístiques. ¿Per què no a Madrid? L'estrany seria potser que anés als Pallaresos... però tot podria ser.
Nesbo m'ha decebut molt, sobretot "El pit-roig". Ara ja és cosa de triar entre l'allau de merdetes que ens arriben promocionades o promogudes per les editorials.
Tinc una gran col·lecció de policíaques des que era jove, però ara et donen bou per bèstia grossa, com se sol dir. Fins i tot la Skarpetta americana m'ha caigut del tot de la gràcia per insolentment "sabuda" i creguda.
En fi, caldrà saber triar si volem trobar bona literatura d'aquest gènere.

jomateixa ha dit...

una mica dura, però tens bastanta raó.

Mr. Aris ha dit...

a mi m'agrada molt aquesta versió, trobo una de les millors, ara, també em xoca això del sherlock a Madrid (aquest capitol no l'he vist) igual hi posen toros i tot...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...