10 d’ag. 2012

NOAH GORDON

Vaig comentar ja fa temps el seu últim llibre. Literalment, ja que va dir que ja no n'escriuria cap més. Em va agradar perquè la història estava situada a casa nostra, però el vaig trobar més fluix que les novel·les que havia llegit d'aquest autor anteriorment.
Això em va fer agafar ganes de tornar a rellegir altres llibres que tenia d'ell i vaig posar-ho a la llista de les lectures pendents (llista que cada cop és més llarga i inabastable). Vaig triar aquesta trilogia: El Medico, La Doctora Cole i Chaman.
No ho puc evitar, m'agraden les històries on els protagonistes són lluitadors, tenen els objectius bastant clars i si els aconsegueixen... ja ho tenim tot.
Ha estat un plaer retrobar-me amb aquest autor, us els recomano. Si us fa mandra enredar-vos en tres llibres voluminosos podeu llegir-ne qualsevol per separat. Tots tres m'agraden, però si n'hagués de triar un, sense dubtar-ho, El Metge.

9 comentaris:

Yáiza ha dit...

I tant, El metge és mooolt bo!! La Dra Cole no està malamet, el que no he llegit pas és Chaman. Potser algun dia... De fet, no n'he llegit cap altre, de Noah Gordon, però és que d'un temps ençà, la noveŀla històrica em fa una mandra...

Elfreelang ha dit...

No n'he llegit cap d'aquest autor, potser algun dia et faig cas i trio un

Sergi ha dit...

Sens dubte, el primer dels tres és la medalla d'or. Penso que perden qualitat a mesura que avança la sèrie, però 'Xaman' està més a prop de 'El metge', i 'La doctora Cole' queda una mica més despenjada. Val la pena llegir els dos primers, sobretot el primer (del que en guardo un molt bon record i és d'aquells que no m'atreveixo a rellegir per por que no em decebi), i si encara queden ganes, el tercer per rematar, tenint en compte que afluixa força.

myself ha dit...

Em vaig llegir La bodega i no em va agradar (de fet, no el vaig acabar). De tota manera si tu i en Xexu em diueu que els altres són més bons potser li donaré una altra oportunitat un dia o altre.

Ferma ha dit...

El que més m'ha agradat de Gordon ha sigut, "L'últim jueu",sovint penso que l'haig de tornar a llegir, un dia o altre ho faré!

Martí ha dit...

N'he llegit "L'últim jueu", fa temps, i no em va desagradar, però no es un autor que em tiri massa. A casa tenim "el celler" i "el metge", pendents, però sempre trobo altres llibres que em tiren més

jomateixa ha dit...

jo també l'he llegit i en tinc un bon record. El tinc a la llista de les "relectures"

Sandra Valentín ha dit...

Hola!

Totalment d'acord amb tu, "El metge és" la millor d'aquesta trilogia amb diferència. I recordo que "L'últim jueu" també em va entusiasmar quan el vaig llegir d'adolescent.

Ens llegim!

Molts petonets

M. Roser ha dit...

Suposo que el darrer llibre deu ser "el celler"...Jo no n'havia llegit res d'aquest autor i com que tothom en parlava molt bé i el llibre és de la nostra terra, me'l vaig comprar. Jo no sé com són els altres, però com tu molt bé dius, aquest també el vaig trobar fluix...
Petons.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...